reklama

Staraczki Weteranki...

heja

U mnie troszke llipy..raz dobrze raz źle
Beatka gratulacje kochana,,,super wiadomość...

no zmykam,moj u mamy,ja sama zsynem...

buzialki

reklama
Prl wpływa na owu i to bardzo, tzn wysoki jej poziom hamuje owu.

Rurka a może my źle myślimy?? Może po prostu za późno zrobiłaś badanie. Może już Ci progesteron spadł do normy fazy folikularnej - wtedy by się zgadzało w normie.

Skoro cykle masz 30 dniowe...

Może generalnie masz niski progesteron ale to badanie mogło wyjść zafałszowane. Może zrób w przyszłym cyklu monitoring a po owu weź lutkę albo dupka. Może wtedy zaskoczy.

Ostatnia edycja:
LILITH ma mam norme podaną od 102 do 496 mlU/L.

Dzięki dziewczyny za pomoc. W piątek się dowiem co i jak. Teraz przynajmniej wiem, że problem tkwi w progesteronie. W poniedziałek mam też wizytę u endokrynologa i też jej to pokażę, niech coś radzą.

Bree dopiero teraz zobaczyłam. Zrobię w przyszłym cyklu znowu. Powiedz, którego dnia najlepiej? W maju nie ma szans na ciążę, bo mój mąż jest za granicą. Jadę do niego w czerwcu i dopiero wtedy będziemy mogli zacząć starania. Ale chcę być przebadana, z hormonami w normie, bo tam nie mam szans na pójście do laboratorium. To jakaś wyspa i do najbliższej mieściny płynie się 2,5 h promem.

Dziwi mnie tylko to, że żaden lekarz nie kazał mi tego wcześniej zbadać, i gdyby nie moja własna inicjatywa to dalej bym sobie żyła w nieświadomości.

rurka ja tez sie upominalam o badania, nie jestes odosobniona wiec, bo najpierw bylam karmiona hormonami, a potem na mozje zyczenie mi je sprawdzono :szok:

Tak to jest z tymi lekarzami w doopie nas mają. Sama wiem coś tym.
A progesteron najlepiej robić od 21-23 dc wtedy będziesz widzieć co z owu.

reklama
amalfi ja musze robić wszystko prywatnie. Ale w piątek mu nie podaruję. Niech wypisuje skierowanie bez gadania. Najlepiej jakby mnie położył na oddział na kilka dni i wszystko sprawdził.
Dzięki Bree tak zrobię :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry