Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez prywatnie i to hurtem robilismy z moim, pani w labo byla bardziej zestresowana cena od nas heheh, zabawne to bylo. Ale tu gdzie mieszkam zaplacilabym ze 3 razy tyle, dlatego zrobilam w Polsce
wiecie mi ostatnio ginek mówił ze wszytskie normy ostanio pospadały na pewno chodzi o plemniczki i o chyba o tarczycę i pewnie stąd ta rozbieżność z prl
czytam Was kobity i macie dużą wiedzę Super bo można się sporo dowiedzieć, jednak jednego nie rozumiem.
Ja miałam progesteron badany po 20 dc i był ok lekarz swteirdził że taki progesteron może świadczyć o ciąży, jednak ja nie miałam owulacji bo była zblokowana przez prolaktyne czy teraz mam ?? nie wiem nie sprawdzałam niby pęcherzyki pięknie rosły po zbiciu prolaktyny jednak nie wiem czy pękały.
A z tego co piszecie jak progesteron ok to i owulacja jest??? Bo już nie kumam
kochane rozpisałyscie sie widze a ja w przedszkolu na zebraniu byłam ,niedawno wróciłam i podałam dzieciom kolację ,Tom kąpie więc wlatuje sie chociaz zameldować...
malpajaja progesteron bardziej odpowiada za zagniezdzenie sie zarodka, jak niski to endo slabe i cialko zolte marne itd, wiec owulke mozesz miec ale zarodek nie przetrwa mama czesc! Widzisz jak to jest jak ja wracam po calym dniu w robocie a Wy 10 stron wymalowalyscie???
Rurka- przytulam....
robisz jutro test czy masz dość widoku I krechy??:/;/
Amalfi- no teraz wiem jak sie czujesz ))))))ja tak tylko "przeleciałam" strony bo spoooro tego-fajnie,ze tak wszystkie Rurce pomogłyście))))
bo to znaczy ,ze jak któras z nas ma problem to pozostałe piszą co wiedza i radzą i o to chodzi...
z tymi hormonami to tylko zamieszanie...
Ja wiem tylko, że wysoki progesteron pod koniec cyklu może świadczyć o ciąży, bo często przy becie też się go bada, tak kontrolnie...