reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Betusia- pytam czy musze byc na czczo bo nie wiem czy dam rade rano jechac do labo czy dopiero popołudniu..

ja zmykam na dziś..głowa mi peka..piwko czeka:)

papa kochane:)

Wikula- cześć :) jak tam kochana wczoraj doczekałas sie męża???działanie było??:)))
pewnie, że się doczekałam, zaciągnęłam go gdzie trzeba, więc jest dobrze))

wikula ale jak sie w ciazy nie jest, tzn ze cos moze byc nie tak, poza tym rurka ma za niski, wiec tu jest problem raczej

kumam to:)

Betusia- pytam czy musze byc na czczo bo nie wiem czy dam rade rano jechac do labo czy dopiero popołudniu..

ja zmykam na dziś..głowa mi peka..piwko czeka:)

papa kochane:)
znowu piwko???!! A mi ślinka cieknie...

Mamus napisalam ze raczej nie na czczo ale jak dziewczyny piszą
to lepiej na czczo zrób.
pifffko mmmmm chyba tez sie skusze :) tylko nie wiem czy to nie bedize mialo wplywu na jutrzejsze badania....
ide parzyc ziola

Wikula dobrze że podzialaliscie , ja czekam az mi sie @ skonczy czyli do soboty...

ruurrka dzięki za info bo ja kiedys nie robilam na czczo ;/ hormonów

a wiecie co mi dzis gin powiedzial ze te badania co mam zrobic to miedzy 6-9 dniem cyklu ale jak mu powiedzialam ze ja slyszalam ze miedzy 2-5 to powiedziala zebym tak zrobila bo sa rozne szkoly i cos tam jeszcze ale nie zrozumialam bo to nie Polak ,Arab z pochodzenia i Jego polszczyzna była łamana ;)

zmykam bo widze że Was juz nie ma to kolorowych i miłego wieczoru zyczę :********

Ostatnia edycja:
betusia kahaka wikula mama - czesc :)

wikula - no to jak masz smaka, to do sklepu i już .... :-)

betusia - hehe myślę, a nawet jestem pewna , że jedno piwo nie będzie miałożadnego wpływu do ... jutra ;-)

smażę krupnioki - chce która ?????????????

mama - dobranoc

hahahha, nie krupionka , tylko krupniok !!! hehehehe :-D widać, że na Śląsku nie byłaś hehe, to kaszanka inaczej albo bułczanka - nie wiem jak to po waszemu się nazywa :-D

nagapalma hej i lopciu tez witaj
ja chce krupnioka
ale mi smaka zrobilas :))))))))))))))))))

fajnie ze jestescie :))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
betusia - o panna za to chyba na Ślkąsku się stołowała co ????????????????? hehe
Fajnie, że jesteśmy masz racje, fajnie że Ty też jesteś :)
Jesteś nowa na wątku czy mi się zdaje ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry