Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
amalfi mówiłam mu. Chciałam clo, to debil powiedział, że najpierw hsg, bo owulacja jest, na co wskazuje poziom prolaktyny. Już ja sobie z nim porozmawiam w piątek!!
kahaka mi się wydaje, że ja mam ciągle bezowulacyjne cykle...
amalfi, ja się nie znam na tarczycy, to Bree jest specjalistką.
rurka, spokojnie! Być może w poprzednich cyklach miewałaś owulacje, tylko ten taki felerny. A testy owu są do d.... . Mogą wskazywać owu, gdy jej nie ma i odwrotnie. One pokazą 2 kreski zawsze, kiedy nastąpi pik LH - a to może nastąpić kilka razy w cyklu-mówimy wtedy o tzw. podejściach do owu. Natomiast jeśli testy są negatywne, może to znaczyć, że akurat u Ciebie pik LH jest zbyt mały, żeby test go wychwycił. NIe ma co sobie zawracać głowy testami owu! Ja też przechodziłam przez ten etap, ale szybko przerzuciłam się na mierzenie temp i nie żałuję.
Skąd takie normy?? ja ciągle o innych słyszę ;/ ja miałam hmm 50 czy tam 60 i miałobyć niby idealne.. pewnie dziewczyny pamiętają jak o to pytałam.. Mój lekarz miał wtedy norme do 200..

Czytałam wczoraj Agathe Cristi : "Dom nad kanałem ", muszę przyznac , że czyta się to jednym tchnieniem ... jak zaczęłam, tak zasnęłam z książką na głowie