reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Najważniejsze jest to, aby lekarz w końcu wiedział, że ma do czynienia z inteligentnymi ludźmi, którzy nie dadzą sobie wmówić kitu i nie zostaną odesłani z kwitkiem. Ja na ostatniej wizycie u mojej byłej gin poszłam z mężem i oboje byliśmy w bojowym nastawieniu. I zobacz - przez kilka lat twierdziła, że wszystko ok, co chwilę tylko wzywana byłam na jakieś śmieszne badania, za które słono płaciłam i diagnoza jedna - wszystko w porządku. A na tej pamiętnej ostatniej wizycie wszystko obróciło się o 180 stopni. Nagle skierowanie do kliniki w leczeniu niepłodności, nagle zasugerowała IUI a nawet IVF. Jak ją zapytałam skąd nagle taka zmiana, to nie potrafiła jasno odpowiedzieć. Wygarnęłam jej tylko jak wychodziłam, że mam nadzieję że nie będzie przez kilka lat inne pary starające się o dziecko naciągać na kasę i będzie uczciwie podchodzić do leczenia swoich pacjentów. W tej prywatnej przychodni nawet Ci paragonu nie dadzą tylko kasa z rączki do rączki. Ale jak za ostatnie badania zapłaciłam razem z wizytą prawie 500zł to zażądałam faktury, to te w recepcji nawet nie wiedziały jak się coś takiego drukuje... Ja nie wiem jak się oni rozliczają z US...

Macie rację, że faktycznie ciężko jest znaleźć dobrego, kompetentnego lekarza

A u mnie dzieje sie coś dziwnego, bo w niedzielę w nocy albo w poniedziałek miałam owulkę, wczoraj tempka wzrosła, a dzisiaj spadła...nic już nie rozumiem...??

Dzień doberek :)
Matko jaki upał :)))) Badania zrobione wyniki jutro tylko na cytomegalie czekam tydzien....wracałam spacerkiem z z przychodni...
I tyle dzieci w wózkach i brzuchatych mam , że mam dziś doła :(

Fakt o dobrego lekarza jest bardzo cięzko ja juz przeszłam kilku, może któraś zna jakiegoś dobrego gin a z Warszawy?

Kochane nie denerwujcie się proszę. Trzeba mysleć pozytywnie będziemy miec piekne i zdrowie i rumiane maluchy :))))) bo dbamy o siebie badamy się.... zreszta same wiemy ile wysilku nas to wszystko kosztuje

a co do braku kwitków to teraz ponoc od maja lekarz ma Ci takowy dać bo muszą mieć juz kasy fiskalne
a wczesniej to wiadomo co i jak

reklama
Wikula- &&&zeby tempka odbiła:)

Myśa-witaj kochana-rozkładaj kocyk i rozgośc się :)
moja Ty weteranko:)

Lilith- i co z tym szpitalem??wyjasniłas coś ??

Rurka- zdrowia dla taty...

Bree-cześc :)
najważniejsze ,ze wszystkie jesteśmy pod "opieką" lekarzy i te co muszą biora leki-wszystko bedzie si bo nie ma innej opcji:)

a upał masakryczny-u mnie prawie nie ma wiatru ,powietrze stoi ...;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry