Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Właśnie się przestawiam.. nie przychodzi to łatwo ale jednak.. wiem że pozytywne myślenie lepsze niż wycie w poduche. Przy okazji jeszcze królikowi się oberwało
Zbieram się babeczki na zakupy, więc do później :*
Mama ja w domku mieszkam za miastem. trudno utrzymać kota w domu, tym bardziej że ona taka aktywna i chce wychodzić, szkoda mi jej było że siedzi w domu wpatrzona w okno to mam za swoje!
Kicia miała 2 tyg temu pierwszą ruje, ma 6miesięcy i nie była sterylizowana, marzyły nam sie kociaki no iteraz to na bank będą tylko chcieliśmy ładnego kota dla niej znaleść ale jak widać natura nie śpi i będą mieszańce jak wróci
Już mam lepszy humor i większą nadzieję że wróci. zobaczymy.
Jedyny plus że dzięki temu zapomniałam o iui, rano byłam na badaniach, po południu odbieram wyniki i ide na monit. a potem dzwonie do mojej dr do kliniki.
Bylam tylko na silownii a tu kot zdarzyl nie wrocic do domu i dziewczyny sie posprzeczaly hehehe.
Dziołchy nie kloćcie sie, niech kazda pisze co wie na kazdy temat, nie bierzcie tego do siebie tak personalnie, bo to forum ma takze pomagac tym, ktore nas tylko czytaja, a nie pisza jeszcze i nie sa tu jeszcze zalogowane nawet.