reklama

Staraczki Weteranki...

Mama - idź jutro, jeden dzień nie robi różnicy, jeżeli chodzi o wynik, który mam nadzieję będzie dobry!

Lilith - czasami niektóre emocje trzeba z siebie wyrzucić i tyle. Tylko proszę Cię zachowaj pozytywne myślenie!

reklama
Właśnie się przestawiam.. nie przychodzi to łatwo ale jednak.. wiem że pozytywne myślenie lepsze niż wycie w poduche. Przy okazji jeszcze królikowi się oberwało :D

Zbieram się babeczki na zakupy, więc do później :*

Lilith- papa :)
zbieraj sie w sobie kochana,ja tez tak sie staram ..trochę popłaczę a potem biorę na klatę problem bo coż więcej mogę...

Wikula- dzieki kochana..to pójde jutro!
przynajmniej wynik bedzie szybko...
mam nadzieje,ze mam jeszcze jakąs rezerwę jajnikową :)))

a zna sie któraś na tym??ja wynik powinien być ,zeby było si????????????

Mama ja w domku mieszkam za miastem. trudno utrzymać kota w domu, tym bardziej że ona taka aktywna i chce wychodzić, szkoda mi jej było że siedzi w domu wpatrzona w okno to mam za swoje!
Kicia miała 2 tyg temu pierwszą ruje, ma 6miesięcy i nie była sterylizowana, marzyły nam sie kociaki no iteraz to na bank będą:) tylko chcieliśmy ładnego kota dla niej znaleść ale jak widać natura nie śpi i będą mieszańce jak wróci:)
Już mam lepszy humor i większą nadzieję że wróci. zobaczymy.
Jedyny plus że dzięki temu zapomniałam o iui, rano byłam na badaniach, po południu odbieram wyniki i ide na monit. a potem dzwonie do mojej dr do kliniki.

zawsze wszystko na wariata- daję słowo.

Tymonka- noooo to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pomyslną IUI !!!! :):)

WIKULA- DZIĘKI..wiem,ze normy bedą ,ale muszę poczytać jak i co z ta rezerwa bo jak juz mam wyczerpana to liiiiiiiiipaaaa jak 150!!

Tymonka- dzięki...w sumie masz rację...ale zrobię to badanie.

ide pranie rozwiesic .

A co do kotka to ja tez mieszka w domu i tu sąsiedzi nieraz 2,3 dni kota nie widza a potem wraca i jest wszystko dobrze!wróci -zobaczysz:)

reklama
Bylam tylko na silownii a tu kot zdarzyl nie wrocic do domu i dziewczyny sie posprzeczaly hehehe.
Dziołchy nie kloćcie sie, niech kazda pisze co wie na kazdy temat, nie bierzcie tego do siebie tak personalnie, bo to forum ma takze pomagac tym, ktore nas tylko czytaja, a nie pisza jeszcze i nie sa tu jeszcze zalogowane nawet.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry