reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wróciłam ;-)
mama, moim zdaniem możesz zbadać 4 dc. Ja badałam 3 dc i było ok. Zresztą moja gin mówi, że należy badać hormony między 2 a 5 dc. Co do rezerwy jajnikowej to nie panikuj :-p tam będziesz mieć normy i o ile nie będziesz w tej dla kobiet w okresie menopauzy to wszystko ok :tak:
tymonka, super, że kocurek wrócił. Ja tez kocham zwierzaki, zwłaszcza mojego prosiaka hehe.
wikula, Bree, muszę zapisać się do onkologa bo mam spore znamię na środku brzucha i już z 10 lat temu onkolog kazał mi wyciąć. Moja mama sie wtedy przeraziła i mnie nie wysłała na zabieg. A znamię może byc niebezpieczne, bo jestem blond, mam jasną karnację i jasne oczy.

W końcu nie zapisałam się...Poszłam do mojej przychodni, a tam się okazało, że zarówno okulista jak i onkolog przyjmują w przychodni przy szpitalu i tam są zapisy i już mi się nie chciało iść.

Dziewczyny, ja tak czekam na moją owu, że aż nogami przebieram :-DDziś 12 dc.

Kahaka- no kurka mam nadzieje,ze bedzie si z wynikami:tak:
dobra juz nie panikuje:sorry2::-D

Ty wróciłas a ja zmykam-do piekarni i po Zuze..
kawa wypita-głowa jak bolała tak boli:sorry2:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za owulke i ooowocne starania :)):tak:

Tymonka - wiedziałam, że powsinoga się znajdzie:)) Nawet jak się "puściła" to kotki będą ładne!! Wstawisz jej zdjęcie???

Mama - za mną już od dłuższego czasu chdzi taki ciepły chlebek z chrupiącą skórką, mnia, mniam:))

Kahaka - to faktycznie musisz się wybrać do tego lekarza, bo lepiej zająć się tym szybko niż potem miałyby być z tego jakieś poważniejsze zmainy...
a owulka przyjdzie, spokojnie:)

Dziewczyny, czy macie jakieś doświadczenia z owu po tabletkach anty? Czy była wcześniej/później niż zwykle w cyklu?
Ja to strasznie niecierpliwa jestem i liczyłam, że może po tabletkach jajniki ruszą z kopyta i owu będzie wcześnie, bo zwykle około 20 dc dopiero.

Doszła do mnie moja torebeczka z kwiatem :-) piękna jest :-D

No jestem! Uwinęłam się z pierwszym segregatorem - zostało jeszcze 3, ale pierwszy był największy :) Uff

Kahaka - dobrze że się wzięłaś za zmamię - lepiej je za w czasu wywalić niż miałoby się uzłośliwić, czy coś. Mój M miał duże znamię (tzw. myszkę) i wyciął kilka lat temu bo miał z nią kłopoty.
Tymonka - no te rujki to lubią co rusz powracać szczególnie u młodych kotek. Ciekawe ile będzie miała kociaków :))) Kociaczki są przeurocze. Zazdroszczę :)
A może będziecie obie zaciążone :)) trzymam &&&&

Też muszę drugą kawkę zrobić na pobudzenie do życia.

Ostatnia edycja:
Jezuuuu ja makowca już kilka lat nie jadłam ;( to samo z takim dobrym chlebkiem ;/

Beatko skąd wzięłaś tą lutkę?? :D

Kahaka, ja miałam szybciej o ile dobrze pamiętam. Brałam 3 miesiące diane [ o ile dobrze pamietam ] bo sprzed 1 ciąży to już nie pamietam jak to było :( Ale po tabsach to różnie może być.. niektórym zamiast uregulować czy coś poprawić pogarszają sprawę. Robisz dalej wykresik??

Tymonka a widzisz, mówiłyśmy, że wróci. Po jakim czasie można się dowiedzieć, że pojawią się małe kociaki??

Bree, polecam CI książkę Sekret [ osobiście nie czytałam ale dużo dobrych opini jest ] i to właśnie uczy zmiany podejścia do wielu spraw, na myślenie jak najbardziej pozytywne :)

jestem...
mąz kosi trawę,meszki gryzą ,duszno w pień...;/

Kahaka-u mnie po anty(brałam ,zeby zajść w ciążę przez 3 cykle) była w 14d.c. jak zawsze...no i jest Zuza :))

Lilith- skus sie na chlebek skoro tak dawno nie jadłaś:)

Palemka- jak tam po spotkaniu z kumpelą ???

Lilith a Beatka pewnie lutkę miała od gina bo chodziła na monitoring..

reklama
Kahaka rozumiem, ja sama do mojej mam daleko a już się doczekać nie mogę a co dopiero Ty, jak na dniach możesz mieć :D

Mama, tu ciężko kupić taki chlebek.. takiego samego jak w polsce jakbym nie szukała i tak nie znajdę, tylko coś podobnego z polskich piekarni.. ale wiadomo, pierw z piekarni do sklepu musi dojechać i już nie jest to to samo.. ale fakt, tak długo nie jadłam że chyba sobie po dietcę wsunę pół bochenka :D

Co do lutki to tu w uk nie ma..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry