Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mama chętnie bym się rozgościła, dziękujeWikula- &&&zeby tempka odbiła
Myśa-witaj kochana-rozkładaj kocyk i rozgośc się
moja Ty weteranko
Lilith- i co z tym szpitalem??wyjasniłas coś ??
Rurka- zdrowia dla taty...
Bree-cześc
najważniejsze ,ze wszystkie jesteśmy pod "opieką" lekarzy i te co muszą biora leki-wszystko bedzie si bo nie ma innej opcji
a upał masakryczny-u mnie prawie nie ma wiatru ,powietrze stoi ...;/
tak trzymaj ;-)Dzień dobry!
pok, oczywiście,że może być kilka pików LH w cyklu (owulacja jest oczywiście jedna)-wiem, bo miewam tak. Kilka razy pojawia się w cyklu śluz płodny, temperatura wzrasta na 1-2 dni, ale do owu nie dochodzi. Za parę dni powtórka.
Wróciłam ;-)
mama, moim zdaniem możesz zbadać 4 dc. Ja badałam 3 dc i było ok. Zresztą moja gin mówi, że należy badać hormony między 2 a 5 dc. Co do rezerwy jajnikowej to nie panikujtam będziesz mieć normy i o ile nie będziesz w tej dla kobiet w okresie menopauzy to wszystko ok
Dziewczyny, ja tak czekam na moją owu, że aż nogami przebieramDziś 12 dc.
Dziewczyny, czy macie jakieś doświadczenia z owu po tabletkach anty? Czy była wcześniej/później niż zwykle w cyklu?
Ja to strasznie niecierpliwa jestem i liczyłam, że może po tabletkach jajniki ruszą z kopyta i owu będzie wcześnie, bo zwykle około 20 dc dopiero.
Cześć
Dostałam @ i powiem Wam, że od bardzo dawna nie wywołało to mojego płaczu. Nawet się ucieszyłam, bo myślałam, że przez ten niski progesteron będzie się spóźniać i spóźniać. A tak szybko do lekarza, leki, i czerwcowy cykl będzie mój![]()
ale w sumie nie ma się co dziwić jak każda ma powoli już od dawna dość i walczy sama ze sobą o pozytywniejsze nastawienie każdego dnia.. 
@ się skończyła na dzień zapewne, więc trzeba korzystać i ćwiczyć przed owulką.