Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Całkiem możliwe ja też muszę jakimś cudem sobie zdobyć, bo niestety na tate liczyć nie mogę :-( a i lactovaginal by mi się przydał czy tantum rosa.. zawsze na wszelki wypadek lepiej mieć..
tymonka super ze rodzina juz w komplecie ;-) lilith tu tez mam chleb z polskich piekarni i smakuje jak polski, 5 lat temu byl tylko z nazwy polski ale teraz jest taki sam, nie wszystkie ale wiekszosc, a makowca mozesz upiec przeciez wystarczy ta mase makowa kupic w puszce i zrobiony prawie, wlasnie wsuwam go sobie
Ten chlebek tu mam hmm inny smak, czuć to.. to raczej taka ciapka i na drugi dzień nie jest zbyt zjadliwy. Za to wiem, że jest taki okrągły, wygląda wspaniale i być może tak smakuję też. Nie udało mi się nigdy kupić bo dietka Tym razem nie chce się poddać i chcę ją skończyć do końca.. ile można w końcu
Co do makowca to przyznam, nigdy nie robiłam i nawet nie wiem jak [ choć przepis bym znalazła ] ale też, co będę tylko dla siebie robić.. ja ogólnie nie przepadam za ciastami, tylko jak mnie większa ochota weźmie, to wtedy. Np. na sernik czy inna kremówkę. A że teraz dietka i dietka w koło to mam większe ochoty na słodkie normalności. No i wiadomo, podczas i przed @.
Wiecie.. chałkę bym zjadła.. z masełkiem i mlekiem łaciatym 3,2% pyychaa
Kahaka, w sumie i racja.. ale póki co czekam na info od taty kiedy przylatuję. Pierw miał się zjawić w maju, by być na urodzinach małej, ale jakieś problemy w pracy więc niestety nie może.. teraz zapowiedz jest na sierpień, więc czekam.. szkoda, że z tą paczką taka lipa.. chciałam by mi posłał robota z polski plus zdjęcia i właśnie część leków i tak czekam rok ;( Ale dziś znalazłam jakąś firmę kurierską, która z polski tu dostarcza. Jak mu gotowe naszykuję to może się zbierze chłopina w sobie
mama no polski chleb najlepszy, litewskie czarne tez lubie. A irole tylko tostowy jedza hheh, wspolczuje im, to nie ma smaku, zapachu niczego wikulaa no wlasnie kto powiedzial ze bezkarnie??? Ja jem, potem dieta, potem jem, potem dieta i 3 razy w tyg silownia!!!