reklama

Staraczki Weteranki...

Carola - oj wyjątkowo drogie te bułki albo ona dla wszystkich znajomych je kupiła;)))

Błonka - co z humorkiem u Ciebie?? Brzusio masz super:)))))

Mama - nie lubię niezapowiedzianych gości, ja to lubię wszystko mieć zaplanowane:) z tym testowanie to jeszcze nie wiem, bo bardzo się tego boję...

kahaka - ja też czekam na Twoje zdjęcie:))

muszę sobie zrobić kolacyjkę, bo zaraz padnę, dzisiaj bez obiadu jestem, jedynie kanapeczkę sobie zjadłam...Jutro o 7 pobudka, ale to i tak lepiej niż o 5:)
musze się w ogóle na jakieś zakupy spożywcze wybrać, bo jakoś pustawo się w lodówce zrobiło....

reklama
Witam porannie:)
jakieś straszne mgły u mnie za oknem... i na termometrze mało stopni...a mialo być ładnie:((
za to moja tempka trzyma się wysoko:) i niech tak zostanie!
zaraz do pracy wychodzę, potem muszę na zakupy jeszcze podjechać, także wrócę późno. Bądźcie grzeczne!
miłego dnia wam życzę!!

Cześć babki.

Widzę, ze tu gorąco wczoraj było. Mam nadzieję, że dzisiaj nerwy poszły w siną dal.

Muszę was rozczarować, nie robię dzisiaj testu, wczoraj wieczorem znowu miałam plamienie. Poczekam jeszcze do poniedziałku na rozstrzygnięcie sytuacji. Jak do poniedziałku będą tylko plamienia, to zrobię test, ale coś mi się wydaje, że wieczorem albo jutro przylezie @ :-(

Wikulaa - oby była fasolka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrowionka dla wszystkich

Carol - nie robię testu na razie. Wczoraj wieczorem miałam plamienie. Myślę, ze @ przylezie dzisiaj albo jutro. Gdyby do poniedziałku były tylko plamienia, to wtedy zatestuję, ale raczej wątpię, żeby do tego doszło.

witam się i ja;))
Domino w przedszkolu,ja byłam w Starostwie po dowód auta,małe zakupy sniadaniowe i jestem.

Zjola jeszcze &&&&&&&&&&& nie puszczam-noł łej...
a tak myslę ,czy to plemienie to nie za mały progesteron u Ciebie ??może po owu musiałabyś brać lutkę lub dupka??
ja bym zrobiła(zresztą robiłam w tamtym cyklu) 7dpo poziom progesteronu i zobaczyć co i jak...

u nas też Klara świeci:cool2:

Wikula &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-p

Błonka jak tam,wstalyscie :)

Bree-&&&& jeszcze 5 dni:-)

Carolaaa jak tam,był pan??jak humorro??

reklama
Mama - ja poziom progesteronu badałam kilka razy i zawsze miałam odpowiedni poziom. Nawet poronienia miałam zatrzymane i bez zabiegu się nie obyło, bo hormony utrzymywały się wysoko i po zabiegach bardzo powoli spadał ich poziom, bo nawet do trzech miesięcy. Gdyby jednak trafiła mi się ciąża z zaskoczenia, to wszystko odszczekam w poniedziałek :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry