reklama

Staraczki Weteranki...

Bo mężuś mnie dzisiaj uświadomił, że ostatnie 2miesiące to jedna wielka ściema i tak naprawdę wciąż mnie nie cierpi??? To wystarczający powód?

reklama
Bo mężuś mnie dzisiaj uświadomił, że ostatnie 2miesiące to jedna wielka ściema i tak naprawdę wciąż mnie nie cierpi??? To wystarczający powód?

shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
no zartujesz??? jestem w szoku...

Carolaaa ale ten Twój mąż Ci huśtawkę emocjonalną funduje:-(przytulam ...tyle mogę.

Koralikowa -witaj kochana :) wciąż &&& za Twoje sprawy!!

Błonka- tylko nie nerwowo ...:)&&& za poprawę nastroju-jak z babcią ??

Bree-dzięki -nałapałam ..:)wsadzę do słoika ,zagotuję -bedzie na zimę :-D

Zjola -tak ,to prawda z implantacją-pytałam ostatnio ginki:tak:
nadal &&&&&&&&&&&

Wikula a Ty w ndz.sikasz??

Kahaka no wleciałabyś z nową fotką Agatki;)

u mnie była ponad 2 h nieproszona wizyta koleżanki z 2 dzieci-a ja taka dziś urobiona...i jeszcze koło nich musiałam latać:baffled:

mama, wlatuję na chwilę :)
My dziś na długim spacerze byliśmy i zaszliśmy do mojej mamy na obiad :-) małą męczy brzuszek, ale dziś zaczęłam dawać kropelki i normalnie nie to dziecko! :-D
Błonka, piękny masz brzuszek! Spory jak na ten tydzień, ja na pewno miałam mniejszy.
Carola, ściskam Cię!
zjolencja, kciuki za testowanie!

Nie mam żadnej nowej fotki fajnej, jutro zmolestuję męża, żeby mi zrobił razem z Agatką, bo mam tylko jakieś masakryczne z nią - ze szpitala itp.

Kurcze :-( tak czy tam i czytam...ale to chyba wszytsko jeszcze przed nami....
Ja sobie sama podglądam armie męża w domu...mam bardzo dobry mikroskop taki jak w labo...i kurcze serduchowaliśmy w sobotę pod wieczór i w niedzielę wieczoerem pobrałam sobie a raczej trochę ze mnie wyciekło:zawstydzona/y: i niestety żadnego żywego w cholerę nie znalazłam...czyli u nas też po 24 godz. dupa blada.....:-(:-( fakt śluz już był niepłodny więc byc może środowisko mało sprzyjające...ale mimo wszystko żadengo żywego nie dojrzałam.....
:no:
no niezle
dzis wlasnie doszly wit meza
bral androvit zamienilismy na salfazin a dzienne zestawienie wyglada tak;
salfazin
l-karnityna z plusza
multiwitamina z zen szeniem z plusza
bral kwas foliowy tez ale odstawilam mu hehe
lekarz ze mnie
nie kupowalam mu innych wit bo sa w tych pluszach
Nie mam żadnej nowej fotki fajnej, jutro zmolestuję męża, żeby mi zrobił razem z Agatką, bo mam tylko jakieś masakryczne z nią - ze szpitala itp.

czekamy na fotki

Błonka slicny brzusio

A my dzis porzadki wiosenne na ogrodzie pieski nawet pobiegaly
jutro dzwonie m zapisac na powtorne badanie nasienia co by do owu wiedziec moze jak sprawa stoi

a to moje maluszki szkodniki
DSC01460.jpgZobacz załącznik 449638DSC01471.jpgDSC01466.jpg
to nie wszystkie jeszczeDSC01461.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry