E
EEnil
Gość
Bo mężuś mnie dzisiaj uświadomił, że ostatnie 2miesiące to jedna wielka ściema i tak naprawdę wciąż mnie nie cierpi??? To wystarczający powód?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo mężuś mnie dzisiaj uświadomił, że ostatnie 2miesiące to jedna wielka ściema i tak naprawdę wciąż mnie nie cierpi??? To wystarczający powód?

no niezleKurcze :-( tak czy tam i czytam...ale to chyba wszytsko jeszcze przed nami....
Ja sobie sama podglądam armie męża w domu...mam bardzo dobry mikroskop taki jak w labo...i kurcze serduchowaliśmy w sobotę pod wieczór i w niedzielę wieczoerem pobrałam sobie a raczej trochę ze mnie wyciekłoi niestety żadnego żywego w cholerę nie znalazłam...czyli u nas też po 24 godz. dupa blada.....:-
-( fakt śluz już był niepłodny więc byc może środowisko mało sprzyjające...ale mimo wszystko żadengo żywego nie dojrzałam.....
![]()
Nie mam żadnej nowej fotki fajnej, jutro zmolestuję męża, żeby mi zrobił razem z Agatką, bo mam tylko jakieś masakryczne z nią - ze szpitala itp.
Zobacz załącznik 449638