reklama

Staraczki Weteranki...

A chodzenie do tych lekarzy państwowo to jest porażka. Jeszcze Wam nie pisałam ale wczoraj byłam u innego gina i na usg też :-P heh, mam już obsesję normalnie..i tamten powiedział, że te moje bóle brzucha to normalka, bo to bóle ciążowe. Niestety nie dostałam zwolnienia :-( i musiałam iść wczoraj do pracy. Zasuwałam do godz 22.30 zanim dojechałam do domu, umyłamm się i położyłam to była 23.30 . A dziś rano musiałam wstać o 7 na badanie :-( ..a dziś znów na popołudnie do pracy. Za to jestem umówiona do lekarza jakiegoś, nawet nie wiem kto to jest.. I muszę skołować to zwolnienie. Ale też nir mam pewności czy dostanę. A dobrze by było żebym dostała bo weekend cały miałam być w pracy..

reklama
Nikusia ,żeby Castagnus zadziałał to musi się go brać 3 miesiące bez przerwy..no i jak ważysz do 60 to 1 tabl.a jak ponad 60kg to 2...bierzesz ile trzeba ??
dziwne ,że tak zadziałał..a może właśnie tak ta regulacja wyglada:confused:

Balbinka -tak zrób z gnojkiem...powodzenia.

Esmeralda-kazda ma indywidualną wielkość betki-NAJWAŻNIEJSZY jest odpowiedni przyrost ;))
no to już oficjalnie-GRATULUJĘ !!:-D

balbinka co chwilę ktoś tu fasolkuje ;-) i jak tak patrzyłam w zeszłym roku trochę tych dziewczyn było. W tym roku chyba ja jestem pierwsza z tą informacją ;-).. Bo błonka zeszłoroczna. Teraz Wy jesteście następne ;-) jednak zajście wciążę w naszych sytuacjach jest wykonalne. :-) tylko dobrze się przebadać, nieustannie leczyć i bez przerwy starać :-).. Aaahhh. Ale wiecie co, bez Was chuba bym zwątpiła..

mama to trzymaj kciuki za przyrost, to jest rzecz której się najbardziej obawiam..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama kochana a ja łudziłam się jak głupia, że będzie działać już od razu:happy2: znaczy się na mnie wszystkie leki jakiekolwiek działają natychmiastowo serio...nawet głupi magnez zaczęłam brać na 4 dni przed końcem cyklu i wydłużył mi go jeszcze o 3 :tak:
No ale czekam... z drugiej strony zawsze może się małe instaluje :tak: bo taka możliwość też jest...no ale poczekamy do piatku przyszłego i zobaczymy ;-)
Esme. takie wiadomości i takie ciąże na tym wątku to dla nas ogromna nadzieja, że teraz nasza kolej :tak:
Balbinka o kurcze to nie ma co popuszczać kurierowi za fraki go i niech czeka a ty skrupulatnie i dokłądnie za radą mamy oglądaj :tak:

ESME- TAK ZROBIĘ ...BĘDE &&&&&&&&&&&& trzymać za przyrost;)
jeryyyy &&& mi brakuje..

trzymam &&& za sprawy Koralikowej
za sprawę Caroli z mężem...
za Zjoli dzidzię
za Wikuli dzidzię
za Twoją betę;)

i jeszcze potrzymam za instalację Małego baczka u Nikusi :)

Esmeralda - super wieści !!! &&&&&&&&&&&&&& za przyrost :)

Mama - ja tak trzymałam niezłomnie kciuki za jedną dziewczynę na Ciąży Po Poronieniu. W międzyczasie dwa razy poroniła. Już myślałam, że moje kciuki są do bani a tu psikus i już dobijają do końca ciąży :) Mam nadzieję, że twoje kciuki w mojej sprawie, też w końcu zadziałają :tak:. Ja będę dla odmiany trzymać za Ciebie i w końcu nam się uda! Tra, la, la

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry