reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
a dziękuję ,dziękuję :)) i wiesz kogo jeszcze moje ziemie goszczą ??? żurawie :) jak one pięknie spiewają:tak:

no podłoga schnie,pachnie milusio,ptaszki spiewaja ,kawka obok :)) tylko ciąży do pełni szczęścia brakuje:-D
ale,ale-niedługo będą bociany- to zagadam:cool2:

Mama - trzeba sobie jakieś chody u tych bocianów wyrobić, bo coś nas omijają szerokim łukiem :( Zagadaj z nimi, ja też pogadam, jak przylecą do nas na lotnisko sportowe. Kiedyś naliczyłam 16 tych cwaniaków, ale żaden dziecia nie zostawił. Musiały gdzieś wcześniej zrobić zrzut i założę się, że to były Chiny :dry:

mh.. ja mam gniazdo bocianie po drugiej stronie ulicy...:tak: w zeszłym roku dzień w dzień wychodząc skoro świt do pracy gadałam jak głupia do tego bociana:dry:... pomyślałam może "TO" coś da... pod koniec ich bytności u nas co rano słałam mu tam i tylko oglądałam się czy ktoś nie słyszy:-p

no ja czw.i piątek mam wolne to siedzę z Wami:)
mój Tom zawsze mówi ,że do 12.00 Mu się ciągnie a po12.00 juz leci:-)jest po 12.00 więc Zjola juz z górki:tak:

Balbinka nie daj się kurierowi!!! jestem z Tobą !

reklama
Zgórki i jak dotrę do domciu, to chyba się spać położę, bo mój M tak strasznie dzisiaj nad ranem chrapał, że wstałam o 4.30 i pozmywałam naczynia i załadowałam pranie do pralki :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry