reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej wam
ja juz dawno po pracy,zajela sie jajkami na balonie,ciekawe czy mi wyjda,,schna na balkonie..hyh
A moj mnie wkurzyl,pojechalk w jendo miejsce,no i nie wraca,bo gdzie wyladowal,na wsi u mamusi,,jk zwykle,,poprostu wiecznie tam:(,grrr
poczytam was...

U mnie slonko,,a ja zaraz jade na angielski z synem.

zjola to ja nadal &&&&&&&&&

Balbinka no nie zazdroszcze sytuacji...mozna sie wkurzyc nieźle...ale macie dane to go postraszcie ..

esmeralda super wiesci gratuluje kochana:)

Balbinka no widze ze sie wyjasnilo,,dziei bede uwazala..

Carol jak husband??

Ostatnia edycja:
Husband....omijam temat.
Oliwka ma palec skręcony, pół dnia w szpitalu spędziliśmy.
Potem zasnęłam jak dziecko, właśnie wstaję.

Heja!
Nikt nie pamieta, ze dzis mialam miec wizyte w klinice i nie dopytuje, ale co tam - sama napisze :P
Wiec tak: meza wyniki slabe, ale nienajgorsze. Niestety, tak jak podejrzewalismy, jest ejakulacja wsteczna. Polowa plemnikow ucieka qrrwa do kibla z siurkami, wrrr i na to NIC nie da sie poradzic.
U mnie wszystko ok, pecherzyk rosnie itd, ale w macicy pan gin znalazl cos co przypominalo polip - niech to szlag!!! Trzeba to obserwowac i jak sie bedzie utrzymywac, to histeroskopia - zjola - witaj w klubie!
Na zbicie prolaktyny dostalam Dostinex, na grzyba cos jeszcze, co niestety przekresli ten miesiac :(, bo akurat jestesmy przed owu, a oboje jestesmy zagrzybieni, wrrrr!!!
Za 2 tygodnie mam zbadac progesteron i przyjsc po owu zeby zobaczyc endometrium.
Co lekarz zaproponowal? Wiadomo: HSG i IUI :(. Bedziemy wiec probowac. Nie wiem tylko czy decydowac sie na stymulacje clo czy nie, bo po tym sie robia rozne gowna w jajnikach, prawda? A ja i tak mam pochrzanione hormony, ach...
I wiecie co? Dola zlapalam potwornego i wkurza mnie to, ze chodzi jednak prawdopodobnie o M, a to ja bede rozwalania hormonalnie, kłóta, przepychana, nakłówana itd itd :( Wiem, ze to egoistyczne, ale wnerwia mnie to, bo i tak biore kilkanascie tabletek dziennie i mam kilka powaznych problemow ze zdrowiem i nie chce miec kolejnych :(
Musze to przemyslec po raz kolejny, czy chce sie temu wszystkiemu pokornie poddac czy nie. Ale pewnie nie mam wyjscia - chcemy zajsc, to ja musze sie poswiecic... A i tak ch... moze z tego byc, jesli chodzi tylko o nasienie M :(
Buuuuu

To sie wyzalilam. Przepraszam za przeklenstwa, ale nerwy mnie ponosza :(.

zjola - ales psikusa nam zrobila z tym testem. Trzymam kciuki!!!

Wikulaa - kiedy TY testujesz?

Kora - kochana, zupełnie mi umknęła ta twoja wizyta. Sorki :sorry2:
Histero nie jest takie straszne. Nie boli i nie ma powikłań raczej, bo jest metodą, jak najmniej inwazyjną. Tego zupełnie się nie bój. Dwie godziny po zabiegu jesteś na nogach i idziesz do domciu.
Co do reszty, to musicie to obgadać, ale jak już jesteście, tak daleko, to może warto jednak spróbować? My brniemy dalej. Jak będzie potrzeba, to poddaje się inseminacji. Tylko nie wiem, czy gin każe mi brać jakieś leki, bo regularnie mam owu, no ale zobaczymy za 3 miesiące.
Ja dalej czekam. Sorry, że nie robię testu ale jestem przekonana, że @ przylezie :sorry2: Trzymam kciuki za wasze starania &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Carol - że też ty ciągle masz pod górę, cholera jasna! Ja doskonale rozumiem twoją sytuacje, bo byłam w podobnej. Mama nadzieję, że wygrzebiesz się z tego tak, jak ja. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zjola, kochana, dziekuje za slowa otuchy. Wlasnie w sumie mi lekarz dal wybor czy chce byc stymulowana clo czy nie, bo mam normalne, ladne owu (tzn to sie jeszcze do konca okaze na kolejnej wizycie ;), ale poki co wszystko na to wskazuje). No ale jaki to wybor jak Ci lekarz mowi, ze z clo zdecydowanie zwiekszasz szanse? Wiadomo, ze sie chce, chociaz nie wiem czy jednak powiklania nie sa dla mnie zbyt hardcorowe - ciaza mnoga + torbiele jajnika + rozstroj hormonalny... Pewnie raz sprobujemy inseminacji bez stymulacji, a jak nie wyjdzie to zaryzykujemy stymulacje...
No i ten cholerny grzyb akurat teraz, wrrrrr!!!! A pojutrze jedziemy na romantyczny weekend i akurat w niego wypada owu, w co nigdy nie mozemy utrafic, a jak juz sie udalo, to sie przyplatal cholerny grzyb!!!!!
zjola - a histo jest w znieczuleniu ogolnym?

Dziewczyny, ktora z Was miala HSG? Napiszcie czy bolalo, gdzie to robilyscie (szpital, priv...) i z jakim znieczuleniem?

Ostatnia edycja:
reklama
kochana ale ty mowisz o hsg czy histero? hsg to zupelnie co innego...
ja mialam HSG, to udroznienie jajowodow, bez znieczulenia, bolalo troche przy zakladaniu cewnika no i przy wpuszczaniu tego plynu.. taki silny bol miesiaczkowy ale da sie wytrzymac bez znieczulenia.. mamy gorsze dni okresowe :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry