Jestem dziewczynki :-)
Kurier był i pojechał. Ale od początku - przyjechało dwóch typków i mi już przez telefon wmawiają, że paczka dopiero dzisiaj do nich dotarła (ciekawe dlaczego wczoraj na stronie www w statusie była notka - awizowano!!!).
Przyjechali i od razu kazali mi podpisać doręczenie. Wiec im mówię, że podpiszę jak sprawdzę czy wszystko jest ok. A ci mi na to, że nie ma takiej opcji
Więc ich wyśmiałam i poprosiłam grzecznie, żeby nie robili ze mnie głupka, bo dziesiątki przesyłek kurierskich odbierałam! Zaczęłam odpakowywać paczkę (nie spiesząc się ;-)) i w między czasie jeden z nich zaczyna mi mówić, że wczoraj był kurier i nikogo nie zastał
Więc pytam go jak to jest - paczka dzisiaj doszła do nich czy wczoraj?! Zaczęli się już gubić w zeznaniach i przystało, że jednak wczoraj ale nikogo nie zastali. Więc im mówię, że wczoraj od rana do późna byłam w ogrodzie i nikogo nie było i niech mi powie o której godzinie był rzekomo kurier, bo wczoraj była u mnie sąsiadka i może potwierdzić czy był ktoś czy nie. Poza tym wzięłam specjalnie urlop w pracy.
A wiecie co on na to? Że ma w dupie to, gdzie ja wczoraj byłam i co robiłam
i zaczął mnie poganiać, bo mu się spieszy
No wkurzył mnie tak, że miałam ochotę poszczuć ich psami 
Ale jak mi Mama poradziła, powoli wyciągałam roślinkę po roślince i tak 140szt. hehehe Nie zwracałam w ogóle uwagi na ich komentarze. I tak chłopcy z firmy kurierskiej mają jakieś 1,5h opóźnienia ;-)
Uważajcie proszę na firmę kurierską kurier.k-ex.pl
Na szczęście tuje były solidnie zapakowane i żadna nie ucierpiała, mają wilgotno i są naprawdę ładne
Także humor mi się poprawił, na ogrodzie gorąco, słoneczko przypieka i zaraz idę dalej walczyć z trawnikiem ;-)
Dziewczyny, ja za Was cały czas mocno zaciskam &&&&&&&&&& i też zaczynam wątpić czy te moje && nie są jakieś lewe
A bociany spoko, ale ja w tym roku wysieję kapustę
może znajdę w niej coś dla siebie ;-)
Kurier był i pojechał. Ale od początku - przyjechało dwóch typków i mi już przez telefon wmawiają, że paczka dopiero dzisiaj do nich dotarła (ciekawe dlaczego wczoraj na stronie www w statusie była notka - awizowano!!!).
Przyjechali i od razu kazali mi podpisać doręczenie. Wiec im mówię, że podpiszę jak sprawdzę czy wszystko jest ok. A ci mi na to, że nie ma takiej opcji
Więc ich wyśmiałam i poprosiłam grzecznie, żeby nie robili ze mnie głupka, bo dziesiątki przesyłek kurierskich odbierałam! Zaczęłam odpakowywać paczkę (nie spiesząc się ;-)) i w między czasie jeden z nich zaczyna mi mówić, że wczoraj był kurier i nikogo nie zastał
Więc pytam go jak to jest - paczka dzisiaj doszła do nich czy wczoraj?! Zaczęli się już gubić w zeznaniach i przystało, że jednak wczoraj ale nikogo nie zastali. Więc im mówię, że wczoraj od rana do późna byłam w ogrodzie i nikogo nie było i niech mi powie o której godzinie był rzekomo kurier, bo wczoraj była u mnie sąsiadka i może potwierdzić czy był ktoś czy nie. Poza tym wzięłam specjalnie urlop w pracy.A wiecie co on na to? Że ma w dupie to, gdzie ja wczoraj byłam i co robiłam
i zaczął mnie poganiać, bo mu się spieszy
No wkurzył mnie tak, że miałam ochotę poszczuć ich psami 
Ale jak mi Mama poradziła, powoli wyciągałam roślinkę po roślince i tak 140szt. hehehe Nie zwracałam w ogóle uwagi na ich komentarze. I tak chłopcy z firmy kurierskiej mają jakieś 1,5h opóźnienia ;-)
Uważajcie proszę na firmę kurierską kurier.k-ex.pl

Na szczęście tuje były solidnie zapakowane i żadna nie ucierpiała, mają wilgotno i są naprawdę ładne

Także humor mi się poprawił, na ogrodzie gorąco, słoneczko przypieka i zaraz idę dalej walczyć z trawnikiem ;-)
Dziewczyny, ja za Was cały czas mocno zaciskam &&&&&&&&&& i też zaczynam wątpić czy te moje && nie są jakieś lewe

A bociany spoko, ale ja w tym roku wysieję kapustę
może znajdę w niej coś dla siebie ;-)
Nienawidzę chamstwa!!! Z pewnością wczoraj kurierowi nie było po drodze na moją wioskę, ale wystarczyło by słowo "przepraszam" i byłaby zupełnie inna rozmowa. A nie taki burak, będzie się do mnie w ten sposób wyrażał
Mam tak obolałe ręce od grabi, że nawet nie mogę wyprostować palców
:-)