reklama

Staraczki Weteranki...

caroline czasami trzeba przeczekać burze... bedzie lepiej.
wika jestem z Tobą.

Mi ostatnio teściowa powiedziała że jestem w ciaży!:eek: stwierdziła to po moich oczach :laugh2:

Miłego dnia
mykam do pracy

reklama
Cześć dziewczynki
Czytam was w miarę regularnie, ale z odpisywaniem gorzej...
esmeralda, zapomniałam Ci pogratulować!!!! Cudownie! Myśl pozytywnie, wyniki bety super! a z mężem pogadaj, pewnie on nawet nie wie, że sprawia Ci przykrość...chłopy...
Kingusia, może jesteś? :-) teściowa czarownica? :-)
zjolencja, przykro mi :-(ale mam nadzieję, że się nie podłamujesz? To dopiero pierwszy cykle po zabiegu!
mama, Carol, Nikusia, Kora, Błonka, Balbinka, wikula, tymonka buziaczki dla Was i miłego dnia.

U nas był parodniowy kryzys laktacyjny. Dziecię mi non stop na piersi wisiało, ale już się normuje. Wczoraj miałam chwilę grozy, bo mała zwymiotowała całą zawartość żołądka. Myślałam, że zawału dostanę :crazy: dobrze, że akurat stałam przy niej, to ją na bok odwróciłam.
Zaraz Wam wrzucę zdjęcie moje z Agatką na grupie.

Cześć babeczki :)

Esmeralda - super wynik! A maż pewnie zmięknie w końcu :tak: Trzymam kciuki za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wikulaa - widzę, że ty jak ja, nie masz nawet testu. Ja znam siebie jak zły szeląg. Ostatnie wydarzenia pokazały, ze test nie jest mi potrzebny :(

Kasia - pewnie, że się nie podłamuję. Za 10 dni będzie trzęsienie :)

Tymonka - buziak

Carol - trzymaj się &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wszystkie mocno ściskam

Hello :-)

Esmeralda, gratuluję pięknej betki! teraz spokojnej i pięknej ciąży Ci życzę. Możesz podesłać nam tu trochę ciążowych fluidków ;-)
A mąż, no cóż... mój tak wyładowywał emocje jak rzucał palenie ;-) ja wtedy brałam psa i wychodziłam na spacer, co by nie dać się wciągnąć w jakąś niepotrzebną pogadankę. Może Twój rzeczywiście ma jakieś kłopoty w pracy, dziecię w drodze i się martwi, ale to nie powód aby na Tobie się wyżywał i grzecznie mu to powiedz ;-)

Ja wczoraj wróciłam do domu po 20:00 jak już było ciemno :szok:
Ale walka z trawą zakończona :-D Dzisiaj kończę porządki przed domem - do podcięcia kilka gałązek, wygrabić i chyba wysieję już aksamitki. A potem uporządkuję w okół oczka wodnego :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dzionka ( u mnie piękna wiosenna pogoda się utrzymuje :-))

Balbinka weź bo normalnie aż mi szkoda, że ja w robocie:-( Ty chyba siedzisz w domku co? :eek: Bo tyle roboty na ogrodzie robisz, że ja bym chyba padła:tak:
Zjola jednym słowem "szmaty będą latały" ? :-) i bardzo dobrze
Ja na obecną chwilę 10 dzień fl...jak się czuję? jakby kto pytał :-p ani ciążowo ani @...znaczy się takie standardowe oznaki @ mam ...ale słyszałam, a raczej łudzę się :laugh2:...tak tak, że podobne są do ciążowych:-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ przesyłam fluidki ;-)

o kurde co mi tu wyszło. Niestety ale na telefonie mam problem. Nie wiem jak tam u Was widać ;-) ale u mnie kreski. Mogą być?? :-P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry