reklama

Staraczki Weteranki...

czołem dziewczyny. Melduję się, że odebrałam wynik bety. Przypomnę pierwszy wynik-4820 i wykonany po 48 godz. - 8415 U/l.. Chyba jest prawidłowy co nie?? ;-) estradiol 3777 pmol/l. Progesteron 164,3 nmol/l. Dziś wieczorem jade do mojej pani doktor, ciekawe czym mnie znów nastraszy..

reklama
Esme- jest bardzo pięknie. GRATULUJE!!!!!!!
nie daj się gince zaskoczyc, już widzę jej minę:baffled:

Carol co tam znowu u ciebie????

Zjola, Balbinka, Mama i wszyscy- buuuzzzia dla was.

esmeralda - daj znać po wizycie co i jak!

Carola - współczuję...

Kinga- wiem, wiem, ale teraz nawet nie mam testu, więc go nie zrobię... poczekam cierpliwie na rozwój ytuacji...

kwaituszku - szkoda z tym testem...ale może jednak...

balbinka - wilki szacun!! Pracuś z Ciebie pierwsza klasa:)))

ja padam...

Hej. Po wizycie spoko. Była w miarę normalna dzisiaj. Zwiększyła mictylko luteinę , bo było 2x3, a teraz ma być 2x4. Za to mąż dokazuje. Chyba powinien się dowiedzieć o tej ciąży jako ostatni, bo stał się strasznie wredny. Ma problemy w pracy i się wyżywa na mnie już od trzech dni. Mam go dość. Po prostu mnie wk*wia :-/ potrafi tylko sprawiać przykrość.. Jakoś nie wiem ale ostatnio byłam spokojna i nie dawałam mu powodów do kłótni. On się zachowuje jakby drażniła go moja obecność wogóle :-(. Najwidoczniej on nie chce mieć ze mną tego dziecka

reklama
Esme niepokojące jest to, co piszesz... To Twój mąż, na pewno Cię kocha, i na pewno dzieciątko jest także dla niego ogromną radością tak?
Wiadomo, że w pracy ma się stresów od groma, ja ostatnio tak tak w wieku 30 lat :tak: wylądowałam na EKG bo właśnie stres...
Nie wolno mu jednak wyżywać się na Tobie. Powiedz mu co czujesz jak w ten sposób Cię traktuje. Powiedz mu Kochanie staram się zrozumieć, że miałeś ciężki dzień, że być może masz jakieś stresy, kłopoty..ale jestem Twoją żoną, mamą Twojego dzieciątka wyczekiwanego i wystaranego i jest mi przykro jak wten sposób do mnie mówisz i tak mnie traktujesz....
KAWA NA ŁAWĘ... Jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję ach jak bardzo bym chciała się cieszyć już ciążą :tak:
A na razie mam stresa bo jutro wizyta u nowego gina:cool:
Wikulaa co u Ciebie jak temp? &&& nadal.
Mama gdzie się podziewasz???? pracusiu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry