reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Zjola, ja na całe szczęście wyleczyłam się z jakichkolwiek testów ;-) Owulacyjnych kiedyś miałam całą szufladkę - różnych i drogich i tanich i jak 3 cykle pod rząd testowałam równocześnie z monitoringiem owulacji u gina, to olśniło mnie, że wyrzuciłam kupę kasy ;-)
Z testów ciążowych też się wyleczyłam jak podjęliśmy decyzję o IVF, bo wiem że na naturalne zajście praktycznie nie mamy szans, także ja nie robię sobie żadnych nadziei - czekam na @ i wiem że przyjdzie ;-)

Ale za Ciebie i wszystkie tu starające mocno trzymam &&&&&&&&& i wierzę, że wszystkim nam tutaj się uda :tak:

Balbinka - ja kupiłam, testy, bo jeszcze przez dwa miesiące staramy się normalnie. Te owulacyjne, to raczej zakupiłam w razie podejścia od IUI, bo wiem, ze czasami ginek karze monitorować w ten sposób cykl, no a ciążowe, to wiadomo :)

Hej, wpadłam na chwilkę zobaczyć, co u Was
zjola, no no, znowu się będzie działo u Was :-) powodzenia!
Nikusia, do środy niedaleko, oby gin coś sensownego wymyślił!
Balbinka, buziaczki ślę :-D

Nasza kluseczka skończyła wczoraj miesiąc!!!! Ale to zleciało :szok:
Dzisiaj byliśmy na usg bioderek i jest tak sobie :crazy: niestety ułożenie pośladkowe zostawiło ślad, bioderka nie do końca sprawne...Będzie musiała nosić poduszkę Frejki przez kilka tygodni. Mam nadzieję, że nie będzie się buntować przy tym, bo nogi będzie mieć cały czas w pozycji na żabę :baffled:

Kasiu - koniecznie pilnuj tych bioderek. Ja mam wrodzone zwichnięcie stawu biodrowego. Nie przejmuj się, że mała może późno chodzić z powodu szerokiego ułożenia nóżek. Jeżeli będziesz miała jakieś pytania, to wal jak w dym. Zjadłam zęby na tym problemie. Muszę ci jednak powiedzieć, że mała ma wielkie szanse na prawidłowy rozwój, tylko zadbajcie o te szeroko rozstawione nóżki. Buźka

zjola, dzięki. Na szczęście nie jest tak źle, lekarz mówi, że w przeciągu miesiąca powinno jej to minąć. W skali Grafa ma biodro lewe na IIA (-), a prawe na IB/IIA, więc dysplazji nie ma jeszcze. Pilnować będziemy na pewno!

..czy ktoś tu za mną tęsknił czy cuś??:-D:-D

Cześć Balbinko :) My jak nic wcześniej nie wyjdzie, to stratujemy do IUI. Na razie zakupiłam 5 testów ciążowych i 18 owulacyjnych.

Zjola bardzo dobre zakupy;)))

Balbinko-walnij kompa,niech sie więcej nie psuje..
a Bonusłam jest biszkoptowy:tak:

Kahaka kontroluj bioderka-a muówili ,że masz pieluszkować??

Wikula kobieto pracująca jak tam??

Kwiatek &&&&&&&&&&& za działania..

u nas taka pogoda .masakra jakaś !!
ja mam w środę wizytę i liczę ,że torbiele poszły won..

postaram sie wrzucić Wam moje sobotnie zakupy..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry