reklama

Staraczki Weteranki...

hej wam
toi znowu ja wpadam...bo w tyg brak czasu:(...praca praca dom praca....ech
Mialam duzo pracy na keirmasz oczywiscie w domu,,no ale zaraz 3 dni i wolne,,choc jeszcze jeden kiermasz we wtorek i dzoergam conieco na niego,aby sprzedac....
A tak wogole to u mnie zimaaaaaaaaaa:szok:..padal snieg deszcz na zmiane,,teraz ponuro i buroo
ja o 17 jade robic wloski,bo juz odrosty mam ogromne..no i robie ciemne i blond pasma:)..no i bronia sie spije,bo bedzie nas 3 babeczki...

Moj pojechal do ammy..spoko....wisi mi to..
ostatnio 4dni nie rozmawialismy ze soba...hee..ot taka cisza....wyciszylam sie na maksa...

Świeta chcialabym w domu spedzic,,ale pewnie sie wszyscy obraza,,ale mam dosc jezdzenia,a jeszcze bez auta to ja zalezna od kogos:::gerrr

Laski z @ przykro mi,,ja tez dostyalam wczoraj i to 5 dni za wczesnie(hmm mam andzieje,ze wlosy mi wyjda....)...
Kasiu na pewno niunia bedzie spała:)
mama tez dostalam w tym tyg zwrot,,ale juz nie mam..bo za mieskzanie musialam zabulic....a troche tego bylo:)
nikusia mama no to za obie &&&&

reklama
czesc i czołem kluski z rosołem :-):-)
NA poczatek dla Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& o dziś z przewagą chłpskich :-D;-)

melduje się , że z Natą wszystko dobrze, miałyśmy wczesne echo serca, nawet nic Wam nie mówiłam, tylko Błonka ;-)wiedziała i okazało się, że Nataszka jest zdrowa jak rybka, z czego bardzo się cieszę :-) bardzo bardzo :tak:

Balbinka - pamiętasz o mnie i moim piesie ????????????

mama - całus :-) co słychać we wsi ??? bo ja juz wogóle w temacie nie jestem :)???

dziewczyny wszystkie Was pozdrawiam i mocno Wam kibicuję :)))

witajcie po basenowo-wczoraj padłam wiec dopiero teraz piszę ..
wieczór udany-wrócilismy o 22.00.

Palemka całusek doleciał i odsyam dla Ciebie i Nataszki:-D

Mama - o któej wstałaś, że TY już po basenie jesteś??????
Ja niestety na razie muszę odpuścić sobie baseny, że względu na moją skłonność do łapania bakterii...

Koralikowa - teraz się trochę pomęczysz, popracujesz, ale potem masz sporo wolnego...ja do piątku pracuję i we wtorek po świętach idę już do pracy...

heja niedzielniee
U nas wczoraJ SNIEG SYPAŁ a dzisiaj słonko piekne:)
Ja dopiero wrocilam z wczorajszego wypadu,zostalam tam na noc,,popiwkowalismy do 3 rano...fajnie tak posiedziec poplotkowa...

wikula nom 3 dni potem tydzien wolnego mam...echhh,,musze cos na swieta do niama pomyslec,,na zakupy jakies skoczyc..ech...znow wydawanie kasy...
Carol :):)
palemko to super,ze wszystko u was dobrze:)...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry