Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...nie pojmuję? 
WSZYSTKIM
ja mam takie klasyczne objawy, że nie da rady je pomylić z czymś innym znaczy się z ciążą...prowadzę wykresy na 28 dni pl i jak uda mi się wstawić link do nich to sobie zerkniecie. Piękne czytelne, cudowne, ładne, klasyczne, książkowe wykresy -Tylko gdzie ciąża 
to nie przeszkadzamy o nie...Balbinka weź bo normalnie aż mi szkoda, że ja w robocie:-( Ty chyba siedzisz w domku co?Bo tyle roboty na ogrodzie robisz, że ja bym chyba padła
![]()
U nas po wizycie oki. Wszystko gra. U naszego Miłoszka jąder brak, więc będzie Alicja ;-)
Aha mała waży już prawie 0,5 kg - dokładnie 433 g![]()

A mój M zapowiedział, że przed owu robi 5 dni abstynencji i że jak potem wystrzeli, to mi się kucyk wyprostuje, wariat!!!
![]()

wyniki sa gorsze masakra te pierwsze do tych to niebo
mysi zrobic hormony i za 2 tyg do kontroli i wstawi mu leki
powiedzial ze witaminy malo komu pomagaja a ludzie w nie wierza ze to strata czasu i kasy a ja mojego tak faszerowalam
mało który lekarz kieruje do genetyka, ja sama wyczytałam w necie i na własną rękę zrobiliśmy. No i wyszło co wyszło, ale przynajmniej teraz wiemy na czym stoimy...Balbinka nooooo..może się uda..
na pierwszym się Bonusław uśmiecha)
na drugim się byczy![]()

Balbinka - pamiętasz o mnie i moim piesie ????????????