reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Nikusia no to razem się wizytujemy:)
ja będe miała 8d.c. na wizycie...ciekawe co z torbielami...ciekawe czy jakiś nowy pecherzyk rośnie..ciekawe jakie endo..
ciekawośc mnie zje ;):-D

po 3 tygodniach od rozliczenia dostalismy dziś zwrot pitu:rofl2::rofl2:

Mh..no to ja jak dobrze pójdzie 5dc...i musi koniecznie sprawdzić endo, pęcherzyk mam zawsze więc tym się nie martwię :happy:

Natomiast, ciekawa jestem TYLKO JEDNEGO- ENDOMETRIOZY:-( ale pyta czy na USG "coś" da się zobaczyć???

Mh...no my złożyliśmy 5 marca i do tej pory nie ma kasy :no:...ehhhh urząd skarbowy

Nikusia - na usg można zmierzyć grubość endometrium i można również w związku z tym często zdiagnozować endometriozę.

Mama - już się obrobiłam ale źle mi się piszę, bo poparzyłam sobie palec glutem na gorąco, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Zjola uuuułaa:baffled:
pod zimną wodę...albo w lód..

Balbinka???????????????

Błonka???????????????

Bree?????????????????

Carolaaa?????????????????

Wikula????????????????

też dostałyscie pita i szalejecie??:-D

Heloł wszystkim,
Witam weekendowo :-)
Ja wróciłam z pracy, poleciałam na zakupy, przyjęłam Pana stolarza (pomiary robił), a teraz muszę ogarnąć całokształt bajzlu tygodniowego. Aaaa i jeszcze coś dla małża w ramach obiadu upichcić.
No ale najpierw postanowiłam zerknąć co u Was ;-)

Mama ja już dawno zwrot dostałam, wydałam i zapomniałam ;-)

Mama - jestem już jestem!

wczoraj okropnie późno wróciła z potwornym bólem głowy...
dzisiaj katar mnie męczy...niedobrze! Ale wieczorem idę na małą imprezkę, to się % wyleczę:)))

Mój mąż dzisiaj robi na obiad placki ziemniaczane, więc ja mam wolne od gotowania:)))
Ale łazienkę i kuchnię już zdążyłam posprzątać!

A ja nie będę miała zwrotu...:(((

Może ktoś ma ochotę na kawkę??? Zapraszam!!

nikusia - endometriozę w 100% można zdiagnozować tylko pobierając wycinek do badania!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry