reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Mama Bono wymiata dosłownie :-D no rewelacja :-)
a Ja się cholera zaczytuję teraz w tematykę endo i załamać się idzie:eek:...bo z jednej strony myślę, że mogę mieć ale zaraz czytam dalej i już głupia jestem...chyba jednak powinni mi odciąć neta :laugh2:

Hej babki!
mama, zdjęcie wstawiłam na grupie.
Nikusia, nie zakładaj z góry, że masz jakieś choroby...Na dobrego gina trafiłaś i tego się trzymaj. W końcu kiedyś musi się udać!
mama, Carola, przykro z powodu @....

U nas noc fatalna, ale cóż...Dziś ma do mnie kumpela z pracy wpaść. A w niedzielę ruszamy do stolicy, bo męża chrześniak kończy 3 lata i nas zaprosili. Ciekawe jak nam ten wyjazd wypali...Pierwszy taki dla małej - 60 km.
Pozdrawiam piątkowo.

Kahaka staram się;-) na prawdę...ale wiesz jak jest....ehhh do USG to ja chyba osiwieję dosłownie:baffled:...i teraz jak zaczyna sobie przypominać jakie bardzo bolesne @ miałam przed ślubem...o Boże:szok: przecież ja mdlałam z bólu, gryzłam ściany i nie wiem co jeszcze ...a po urodzeniu dziecka na trochę mi przeszło, tak jakby ciąża mi ...mh...pomogła...
Tyle, że ja już miałam robione USG wiele razy i czy na USG nie wyszłoby chociaż cokolwiek????? Czy tylko Laparo jest jedynym zabiegiem, który pokaże co i jak???

Kahaka heloł ;) Agatka na pewno droge prześpi :) my z naszymi bąkami dużo jeździliśmy-zawsze spali:)) do dzis tak jest-Domino przespał całą drogę od rodziców do Poznania ;) 2,5 godz;)

Nikusia po laparo jest najlepszy obraz..ale to ginek decyduje..

po mojej @ od wczoraj wieczoru nie ma śladu:szok:trwała 1,5dnia:szok:

Mama tak myślałam...tyle, że mój laparo...napisał na końcu schematu diagnostycznego...najpierw HSG, potem histeroskopia a na końcu laparo..
Co do Twojej @ to ileż ja bym dała za skąpą trwająca 1,5 dnia @????:tak:
Ale z drugiej strony widocznie endo było bardzo cieniutkie...bo skoro @ taka słaba...

reklama
Zjola czekamy na Ciebie ;))

Nikusia endo miałam 8mm..więc jak na mnie super-wierz mi:-)
nie wiem ,może część kwie "poszła " znów w torbiele zamiast na zewnątrz...
czekam na środowe usg jak na zbawienie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry