reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Zjola, u nas już leci 7 rok starań :-( doskonale Cię rozumiem i wiem jak ten czas zasuwa na naszą niekorzyść :confused2:
Ja dopiero jak się dowiedziałam co jest przyczyną naszej niepłodności, przestałam patrzeć na owu itd. bo wiem, że mamy praktycznie zerowe szanse na naturalne poczęcie :no:
Ale... cuda się czasem zdarzają ;-)

O jaaaa spódnica już przyszła :szok: poczta polska szaleje :-D

Wikulaa, za cenę 14,99 dla mnie może być ;-) nie jest to jakiś szał ciał, na metce napis made in Italy ;-)
Taka spódnisia np. do t-shirt'u, koszulki na ramiączkach, na plażę, na gorące dni. Jakby co to często jestem we Wrocławiu to mogę wziąć ze sobą byś ją sobie pomacała ;-)

przywitać się wleciałam i wysępić trochę &&&&.

proszę trzymajcie bo na 18.55 ma musg i okaże się czy torbiele popękały...bo narazie starania wstrzymane..

przepraszam,że tylko tyle ,ale o niczy nie myslę tylko o tym czy dostane kolejne hormony i znów doopka utyje czy nie..

Kto tesknil?! :cool2: ;-):tak:

mama - ale z Ciebie lachon! Ciuszki zajebiste!

zjola - trzymam kciuki z calych sil!

carolina - jestem pewna, ze dobre dni nadejda :*

Bree, Blonka - dzieki za fluidki!

My po drugiej wizycie w klinice. Pecherzyk pieknie rosl, pekl kiedy trzeba i jest piekne cialko zolte. Wszystkie hormony w normie, a PRL po 1 Dostinexie spadla z 26 do 12 - nigdy jeszcze nie mialam takiego wyniku!!! Jupi!
Niestety w czasie dni plodnych bylismy w rozjazdach i nie bylo kiedy i gdzie sie bzz bzz ;-) wiec ten miesiac spisuje na straty.
Polipa w macicy mamy obserwowac jeszcze po @, bo teraz nic nie widac przez grube endometrium.
Dostalam skierowanie na HSG i zrobilam wymaz z szyjki na posiew potrzebny do HSG.
Z IUI wstrzymujemy sie do wyjasnienia sprawy z praca, a do tego czasu staramy sie naturalnie.
super gratki

przywitać się wleciałam i wysępić trochę &&&&.

proszę trzymajcie bo na 18.55 ma musg i okaże się czy torbiele popękały...bo narazie starania wstrzymane..

przepraszam,że tylko tyle ,ale o niczy nie myslę tylko o tym czy dostane kolejne hormony i znów doopka utyje czy nie..

trzymam kciuki

reklama
Bree i Błonka - ja bardzo chętna jestem na żeńskie fluidki, bo syna już mam a M chce córcię, więc pasi, oj pasi !!!

Trzymajcie babki za mnie, wczoraj był zwis pod lampą :-D, nogi na ścianie i korek niekapek :-D:-D:-D Dzisiaj pewnie poprawimy, no przecież trzeba uszy dorobić!
Oj jak ja bym chciała, żeby się udało :tak::tak::tak:

Buziaki dla wszystkich.

Zjola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&

ooo-to tyle ode mnie ;))

Ja znowu chora jestem :(((

Carolaaa zdrówka!!!

Kora ukochać 6-cio latkę :tak::-D

Błonka pochwalic sie pojazdem dla Zosi proszę...

Bree zapodaj fotke brzusia;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry