Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

poczta polska szaleje 
super gratkiKto tesknil?!;-)
mama - ale z Ciebie lachon! Ciuszki zajebiste!
zjola - trzymam kciuki z calych sil!
carolina - jestem pewna, ze dobre dni nadejda :*
Bree, Blonka - dzieki za fluidki!
My po drugiej wizycie w klinice. Pecherzyk pieknie rosl, pekl kiedy trzeba i jest piekne cialko zolte. Wszystkie hormony w normie, a PRL po 1 Dostinexie spadla z 26 do 12 - nigdy jeszcze nie mialam takiego wyniku!!! Jupi!
Niestety w czasie dni plodnych bylismy w rozjazdach i nie bylo kiedy i gdzie sie bzz bzz ;-) wiec ten miesiac spisuje na straty.
Polipa w macicy mamy obserwowac jeszcze po @, bo teraz nic nie widac przez grube endometrium.
Dostalam skierowanie na HSG i zrobilam wymaz z szyjki na posiew potrzebny do HSG.
Z IUI wstrzymujemy sie do wyjasnienia sprawy z praca, a do tego czasu staramy sie naturalnie.
przywitać się wleciałam i wysępić trochę &&&&.
proszę trzymajcie bo na 18.55 ma musg i okaże się czy torbiele popękały...bo narazie starania wstrzymane..
przepraszam,że tylko tyle ,ale o niczy nie myslę tylko o tym czy dostane kolejne hormony i znów doopka utyje czy nie..
Bree i Błonka - ja bardzo chętna jestem na żeńskie fluidki, bo syna już mam a M chce córcię, więc pasi, oj pasi !!!
Trzymajcie babki za mnie, wczoraj był zwis pod lampą, nogi na ścianie i korek niekapek
Dzisiaj pewnie poprawimy, no przecież trzeba uszy dorobić!
Oj jak ja bym chciała, żeby się udało
Buziaki dla wszystkich.
Ja znowu chora jestem((