reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
I ja się witam ;-)

Mama, super wieści że torbiele poszły sobie :-) Wiesz, że kibicuję Tobie od dawna i nie puszczę kciuków póki nie zafasolkujesz :-D

Nikusia, bardzo się cieszę, że w końcu trafiłaś do dobrego lekarza. Wiem coś na ten temat, mnie tak zwodziła pindzia jedna przez 4 lata :angry: Trzymam kciuki za pozytywne badania i szybkiego zafasolkowania :tak:

A ja wczoraj palnęłam, że może pierogi ruskie zrobię i eMek tak się nakręcił, że dzisiaj mam co robić ;-) farsz prawie gotowy, znowu ze 150szt. ulepię :-p zawsze to jakaś alternatywa na obiad w leniwe dni ;-)

A ja miałam koszmarny sen, śniło mi się, że mój mąż mnie zostawił, bo twierdził, że jestem za gruba :szok:

Miłego dnia kobietki :rofl2:

Mama - takie kciuki to już muszą zadziałać :tak::tak::tak:. Ja trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Koralikowa - coś sknociłam na Milionie? Może już któraś za mnie poprawiła? Bo my to tak się poprawiamy nawzajem zwłaszcza z Fantą :)

Na razie kończę, sorki, że tak na wyrywki ale zmykam buziaki ogromne !!!

heja

Impreza udana:)

zjola spooko....
Kora mama te teskty innych to poprostu rozwalają,,niech sie soba zajma:)
Nikusia ale wydasz to w dobrym celu:)
Błonka czekamy na zdjecie wózia:)
mama usmiech prosze:)
Balbinka sny sa odwrotne...

U mnie dzisiaj piekne słonka,,a ja wczoraj malego dalam do cioci w zimowych rzeczach,,echhh z pogoda.

reklama
O to super!!!
Suzi - gratulacje!!

Balbinka - skoro mówisz, że kiecka nadaje się na codzień, o chyba ją zamówię, za takie pieniądze można zaryzykować:))

Mama - a który ty masz dzień cyklu???

Nikusia - a czego ten lekarz się dopatrzył?? O co chodzi?? ALe nie martw się jeżeli to nanwet endometriozna, to da się z tym zajść w ciążę! JA zamierzam to udowodnić:)

koralikowa - powiedz jeszcze, że dopiero w środę idziesz do pracy, to padnę z zazdrości..."))

czas się ubierać i do pracy...dzisiaj na szczęście luzik, ale iść trzeba...

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry