reklama

Staraczki Weteranki...

Witam sie :)
Kurcze jestem kompletnie padnieta wstalam dzis do pracy o 4.40.. ale jak pojde sie polozyc to jak przyjdzie M to bede niedozycia. Zawsze tak mam jak drzemne i M mnie obudzi. A jutro znow o tej samej porze trzeba wstac :(

reklama
witam się z kawką
widzę że pierwsza dziś jestem.
U nas słonecznie:) wczoraj byliśmy w wesołym miasteczku i było bardzo fajnie kilka godzin później zaczeło padać wiec zdążyliśmy..
Dziś mamy w planie iść na domek do teściów. Mają piekny taras i ogród wiec spedzimy troche czasu na powietrzu :tak:

Miłej niedzieli zycze

Witam was!!!

Weekend to i cisza na wątku...

Ja wróciłam z wyjazdu, posprzątałam mieszkanie, zjadlam i dopiero usiadłam:)))

Mama - jak się czujesz??? Może @ jednak nie zawita???
Do mnie ma przyleźć środa/czwartek....

Dlaczego w niedzielę nie ma nic ciekawego w tv???

HAJ :-)
No to pierwsza jestem z poniedziałku...gdyby nie ten cholerny :crazy: deszcz za oknem byłoby całkiem miło nie......
Mh...no ja weekend miałam taki luzacki od forum myślenia, zastanawiania się itd...także nie właziłam sorrry :sorry:....
Ja spodziewam się @ dokładnie za 6 dni......ale generalnie olewam to bo jestem już umówiona na histeroskopie i tym żyję bardziej :-p a może sobie tylko tak tłumaczę:confused::dry:...no ale jakoś trzeba sobie radzić tak ????:tak:
Mama, Zjola ....buziaki laski oby @ szybko was opuściła i dooooo dzieła :-)
Balbinka kochanie .... CO TAM ? @ przylazła czy fanfary włączyć???? No i jak wystawa???Bo to chyba w ten weekend gdzieś miałaś jechać tak ???
Wikulaa....właśnie pod Twój wykres zaglądałam :tak:...to może nie czekaj to może nie przylezie ?:happy:
Kwiatuszku :tak: odpoczynek najważniejszy...trzeba sił nabrać...
Carol ...cześć ...
Błonka Ty wiesz, że ja dopiero zerknęłam, że u Ciebie w avatarku jakiś leniwy misiek tam się rozłożył :laugh2:...no wymięka....dosłownie jak Bono mamy ... głaski dla Zoni :-)
a pewnie, że się przytulamy...ja wczoraj chcicę miałam ale jak tylko doszłam do sypialni to padłam jak pies pluto ;-):happy::rofl2:.... więc w sumie :eek:...myślę, że do niczego nie doszło:eek::eek::-D
MIŁEGO LASKI

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry