reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ja wczoraj chcicę miałam ale jak tylko doszłam do sypialni to padłam jak pies pluto ;-):happy::rofl2:.... więc w sumie :eek:...myślę, że do niczego nie doszło:eek::eek::-D
MIŁEGO LASKI

nikusia ale tylko sadzisz czy do niczego nie doszlo??:sorry::szok::-D no to faktycznie zmeczona bylas :-p ale podobno jak maz sie na spiacego dobiera to wieksze szanse ale to chyba o ranek chodzilo bo wiecej hormonow :-D

caro to co cie tak wczesnie wygnalo z domu :-p

Błonka...ale jeśli chodzi o szansę to my wiesz...już w następnym cyklu bo w tym to za 6 dni @ więc czy rano czy wieczorem i czy w ogóle to już od strony starań po ptokach :-D
Carol nie no to szacun... chyba się bałaś, że zmokniesz;-)

Hej, ho, hej, ho :)

Nie doczytam was, bo przyznam się, że mam lenia :( Ale wybaczycie mi nie?

Wiadomość z ostatniej chwili.
Wczoraj miałam pierwszą jazdę na motocyklu, jupi
O mało nie umarłam ze strachu :szok:, el okazało się, że motocykl wcale tak łatwo się nie przewraca i po godzinie kręciłam egzaminacyjne ósemki :) No ale numer popisowy musiał być i na dzień dobry wjechałam w mur :eek: ale na szczęście mało skutecznie :-D.

witam was
ja ledwo żywa
od rana biegam i dopiero teraz do firmy weszłam... mam roboty trochę
jutro rano na pobranie krwi z Filipem... niedługo jedziemy do endokrynologa w Ol. mam nadzieje że bedzie dobrze

reklama
Nikiusia - na razie na ulicę jeszcze nie wyjeżdżam :no:. Jak by co, to dam znać :tak:

Błonka - u mnie skończyło się na niewielkim siniaku :rofl2:

Kinga - a o co chodzi z tym endokrynologiem, bo ja z młodym też jeździłam, tylko, że był starszy i miał opóźnione dojrzewanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry