reklama

Staraczki Weteranki...

dzieki girls tak wiec bedzie pewnie bmx :) 20calowe kółka.. już patrzyliśmy i bedzie si. Czekamy tylko na kase jeszcze.... :]

dziś miałam szalony poranek
babka w laboratorium podniosła mi cisnienie na maksa. aż jej nawtykałam bo jak to ja....nalężę do tych rozszczekanych ;P

reklama
balbinko.. ja probowalam sie z nia zaprzyjaznic ale sie nie da.. i wiesz co? kiedys jej tak nagadalam.. sierpniu...potem w pazdzierniku na nia nawrzeszczalam i zwyzywalam jak bura suke i w listopadzie juz nie przyszla... :tak:
wrzucaj foty ;-)

Kinga cos jej powiedziała ??!! szalona :)

wiesz bo pobierała krew Filipwi a on się rozpłakał... jak to dziecko w jego wieku normalne raczej. Baba zaczeła mi gadać o wychowaniu że ja nie reaguje i co to bedzie za kilka lat mały mi na głowe wejdzie... I jeszcze unosi głos na mojego syna! wredna piz....a! od razu jej powiedziałam żeby sobie nie pozwalała i niech robi swoje a nie poucza mnie jak mam wychowywać dziecko... że niby co pałą mam go walnąć aby nie płakał???? powalona jakaś. Filip jeszcze bardziej zaczął płakać jak ona ze mną w dyskusje weszła i jeszcze musiałam go trzymać. Szkoda mi go było wrecz a tłumaczenie mu aby nie płakał mijało sie z celem bo i tak płakał jak ona mu gniotła tą reke! :/ na koniec powiedziałam że powinna być milsza dla pacjentów i nie ma uprawnień psychologa aby mi tu mówić co mam robić. zdziwiona była. trafiliśmy na zołze i tyle.... ech

no straszna
takie zołzy nie powinny miec styczności z dziećmi.
Wychodząc z gabinetu wyglądałam jak bym wyszła z pod prysznica tak się spociłam tą całą chorą sytuacją. A dzieciak przerażony...

No to się pochwalę ;-)

East Trophy Show

Dynia - Najlepsza suka w Rasie, Zwycięzca całej Rasy :-)

5d86f1c4ec7fe6f1med.jpg

49e0947fecdc6cf0med.jpg

z sędzią :-p:-D

79d47aa17f4d24afmed.jpg

367fa1fe47ec41a2med.jpg

Groszek - Najlepszy samiec w Rasie :-)

879356e4ee42ba40med.jpg

Zajęliśmy też 3 miejsce w konkurencji Najlepsza Para Hodowlana :-)

6cf87cb8f3073b3cmed.jpg

A w niedzielę była Międzynarodowa Wystawa

Dynia tym razem 3, bo nie chciała się ładnie pokazać w ruchu. Miała gorszy dzień i rozumiem ją doskonale. I tak jestem z niej dumna :tak:

A Groch obronił honor rodziny i wywalczył tytuły VDH, GBF, CACIB i Najlepszy w Rasie

63a5f4ff40f53ed4med.jpg

After Show w hotelowym pokoju (chciałam wyciąć swoją zmęczoną twarz, ale się nie dało) :zawstydzona/y::sorry:

9bb863a5474ab23fmed.jpg

Błonka, puchar stoi na jednej z półek z resztą pucharów, rozetek i medali ;-) ale sponsor się postarał i rzeczywiście jest to jeden z ładniejszych jakie mamy :tak:
ale i tak największą nagrodą było zachowanie moich łobuzów - grzeczne i kochane i obciachu nie zrobiły ;-)

reklama
Balbinka ....trzymaj się. Nie zaprzyjaźniaj się bo lada moment wyślesz ją w kosmos na 9 miesięcy więc wiesz... a o przyjaciół się dba a Ty masz zapomnieć ;-):tak:
Kochana ja chcę zdjęcia ale gdzie je można zobaczyć????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry