reklama

Staraczki Weteranki...

koralikowa ueeee, to słabo ją puknęli że zwiała, miała wigor i mocne kości :D
suzi noooo, ja też właśnie nie wiem kiedy u mnie się tak zleciało :O a wiesz, jeszcze czasem sobie myślę, że tak długo do terminu, że już głupieję :O
corazon no to super że wszystko wporządku!!! zaraz wejdę zobaczyć foty i pozachwalać ;)
zjola a Ty już informowałaś męża o dobrej nowinie?? ;))))

reklama
Corazon, czaaaad :-D malutki bąbelek rośnie, cudownie. Uważaj a siebie.
Koralikowa, z tą likwidacją konta nie ma tak łatwo! Fb czuwa...Kiedyś niby usunęłam, po jakimś roku oświeciło mnie i postanowiłam na nowo założyć, a tu co? "Takie konto już istnieje" - i doświeżyli tylko. Więc tak na amen zlikwidować chyba się nie da.

Ja zamówiłam tę sukienusię i bolerko białe w końcu. Błoneczko, może Ci odsprzedam we wrześniu hehe :-D
Dzisiaj Agatkę pierwszy raz położyłam spać na noc w łóżeczku w jej pokoju, a nie w kołysce obok nas...Stresuję się, że jej nie będę słyszeć, jak się przebudzi...Ech, ciężki jest los matki :sorry2:

kasiu na pewno usłyszysz..
esme nomm,tylko im szkod i brud zostawiła:)) za duzo,heee

Ja zmykam tezz sie myc,i do wyrka...ale na wifi bedee hee dobrze ze mam w tel....moge lezec i z wami pisacc

koralikowa noooo, niefajnie niefajnie, szkody pozostawiła i teraz kto za to wszystko ma zapłacić, a parzystokopytna uciekła do lasu, tak chociaż by pieczeń była
corazon zachwaliłam, piękny bąbelek :* niech tam siedzi spokojnie do marca, może ewentualnie zadać jakieś kopniaczki jak podrośnie :P:P hiihihih :P no to uważaj na siebie i odpoczywaj ;)

miłej nocy kobietki :*:*:*

Cześć babki!

Esme - informowałam męża a teraz tego żałuję, bo dzisiaj prawie zupełnie przestały mnie boleć piersi. Boję się, że znowu nic z tego nie wyszło a M niepotrzebnie narobiłam nadziei :(

Cześ Corazon - jak tam, bo u mnie kiepsko. Przeszedł mi jedyny objaw ciąży jaki miałam, czyli ból piersi :(

Zjola mnie raz bolą a raz nie więc spokojnie.
Mnie najbardziej martwi ból brzucha jak na @ albo i mocniej. Strasznie się tym denerwuje mimo, że to podobno normalne! Nie wiem co robić żeby się uspokoić:(((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry