• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mmm corazon nie mam sily jechac....jutro pojde na spokojnie...normlanie zaraz sie spawiuje..wszystko mi podchodzi do gardła....:sorry::eek:...jutro ide na sppokojnie do lekarzaa

corazon to przespij sie moze ci wroci humorek...

STA45064.jpg
widok z mojego balkonu 2xtęcza

witajcie dziewczyny :)
mmm super widoki ;)
błonkaaaa jak możesz robić mi tyle apetytu ;(( oh God jak mi się jakiś film wkręci to ja bym wszystko pochłonęła, a wogóle jak widzę kiedy ktoś je to ja bym też jadła, a potem się objem Bóg wie czego i chora jestem, ja nie mogę...
koralikowa mi też się tak działo z klawiaturą, a potem działało coraz mniej przycisków, aż w końcu żaden i musiałam klawiaturę wymienić, no ale to może temu bo mi się raz jajko w nią wylało jak jadłam, bo ja najczęściej jem przed kompem :P:P
zjola ale ból piersi to nie jedyny objaw ciąży, to że chce Ci się spać to też objaw ;)) mi się stale na początku chciało spać, a cycki no fakt raz są bolesne i napięte a na drugi dzień np nie czuć ich za bardzo i są sflaczałe :P Mąż się pewnie cieszył jak mu powiedziałaś ciooo??:)) a nie możesz prędzej zrobić sobie tej bety dla własnego spokoju?
corazon a może nie czujesz tępego bólu tylko poprostu takie napięcie w podbrzuszu?? ja mam takie nadal.. ale jak coś Cię niepokoi to lepiej iść do lekarza z każdym nawet błahym powodem, oni są od tego żeby nam pomagać ;) a wogóle ta informacja, no przykro fakt, nie jest to napewno nic przyjemnego stracić dzieciątko :((( ta koleżanka napewno nie chciała Ci przykrości sprawić, poprostu musiała ten ból z siebie wyrzucić, wiadomo na Twoim miejscu każdy by się też zdenerwował....ale kurcze, z drugiej strony nie można też myśleć w ten sposób, że coś takiego Tobie się przydarzy, bo to nic nie da..wiesz, ja od samego początku byłam pewna obaw i się strasznie bałam, wogóle jeszcze w necie tyle strasznych rzeczy nieraz pisze, wizyta u lekarza to mnie może na tydzień uspokajała, że wszystko jest wporządku, a potem znowu nawrót złych myśli, i powiem Ci że ja nadal miewam takie myśli, że coś nie gra lub coś się wydarzy, zawsze może...ale czy myślenie w ten sposób cokolwiek zmieni?? może poprostu należy pozytywnie się nastawić i nie martwić się zbyt wiele, mieć nadzieję że wszystko będzie ok...
ja tu znów zbyt wylewna się stałam, swoją poezję piszę :P
no ale fakt faktem, że chyba wogóle w pierwszym trymestrze ciąży takie niepokoje to normalna sprawa ;) może niewiele kobiet się przyznaje, ale chyba wszystkie tak mają i się na przemian, raz cieszą a raz płaczą i się przeraźliwie boją...
lopop cześć

nie wiem, czy ktoś jeszcze dziś był aktywny?? chyba nie, no to witam wieczorem i raczej odrazu się pożegam :P bo późno trochę, miłej nocy życzę wszystkim dziewczynom ;)) miłych, kolorowych, pozytywnych snów ;)) hehe, erotyków :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry