witajcie dziewczyny
mmm super widoki
błonkaaaa jak możesz robić mi tyle apetytu ;(( oh God jak mi się jakiś film wkręci to ja bym wszystko pochłonęła, a wogóle jak widzę kiedy ktoś je to ja bym też jadła, a potem się objem Bóg wie czego i chora jestem, ja nie mogę...
koralikowa mi też się tak działo z klawiaturą, a potem działało coraz mniej przycisków, aż w końcu żaden i musiałam klawiaturę wymienić, no ale to może temu bo mi się raz jajko w nią wylało jak jadłam, bo ja najczęściej jem przed kompem

zjola ale ból piersi to nie jedyny objaw ciąży, to że chce Ci się spać to też objaw

) mi się stale na początku chciało spać, a cycki no fakt raz są bolesne i napięte a na drugi dzień np nie czuć ich za bardzo i są sflaczałe

Mąż się pewnie cieszył jak mu powiedziałaś ciooo??

) a nie możesz prędzej zrobić sobie tej bety dla własnego spokoju?
corazon a może nie czujesz tępego bólu tylko poprostu takie napięcie w podbrzuszu?? ja mam takie nadal.. ale jak coś Cię niepokoi to lepiej iść do lekarza z każdym nawet błahym powodem, oni są od tego żeby nam pomagać

a wogóle ta informacja, no przykro fakt, nie jest to napewno nic przyjemnego stracić dzieciątko

(( ta koleżanka napewno nie chciała Ci przykrości sprawić, poprostu musiała ten ból z siebie wyrzucić, wiadomo na Twoim miejscu każdy by się też zdenerwował....ale kurcze, z drugiej strony nie można też myśleć w ten sposób, że coś takiego Tobie się przydarzy, bo to nic nie da..wiesz, ja od samego początku byłam pewna obaw i się strasznie bałam, wogóle jeszcze w necie tyle strasznych rzeczy nieraz pisze, wizyta u lekarza to mnie może na tydzień uspokajała, że wszystko jest wporządku, a potem znowu nawrót złych myśli, i powiem Ci że ja nadal miewam takie myśli, że coś nie gra lub coś się wydarzy, zawsze może...ale czy myślenie w ten sposób cokolwiek zmieni?? może poprostu należy pozytywnie się nastawić i nie martwić się zbyt wiele, mieć nadzieję że wszystko będzie ok...
ja tu znów zbyt wylewna się stałam, swoją poezję piszę
no ale fakt faktem, że chyba wogóle w pierwszym trymestrze ciąży takie niepokoje to normalna sprawa

może niewiele kobiet się przyznaje, ale chyba wszystkie tak mają i się na przemian, raz cieszą a raz płaczą i się przeraźliwie boją...
lopop cześć
nie wiem, czy ktoś jeszcze dziś był aktywny?? chyba nie, no to witam wieczorem i raczej odrazu się pożegam

bo późno trochę, miłej nocy życzę wszystkim dziewczynom

) miłych, kolorowych, pozytywnych snów

) hehe, erotyków