reklama

Staraczki Weteranki...

Próba umówienia się do ginka na NFZ: A nie, to nie, nie ma szansy bo są terminy długie a pani nie zdąży badań wykonać!
Hahaha:) Tak tylko próbowałam:)
Co robią ludzie, których nie stać na wizyty prywatne???

Słuchajcie, zauważyłam, że w ''mojej'' przychodni zmienił się lekarz, a przez lata był tam rzeźnik taki, że uciekłam!
Dzwonię i proszę o zapisanie mnie, Pani mówi, że koniec września, ja mówię, że nie bardzo bo jestem w ciąży, więc Pani po dłuższej wymianie zdań proponuje 30.08, mówię, że za późno bo muszę być u nich przed 10tc, więc Pani mówi, że nie ma szans.
Ja na to, że mam obowiązek pójść do lekarza przed 10tc, więc skoro mnie nie chcą przyjąć to proszę o radę co robić dalej oraz odpowiedź na piśmie, że mnie nie przyjmą. Bo gdybym wiedziała, że w ciążę zajdę to bym pół roku wcześniej się umówiła. Więc Pani zwątpiła i wpisała mnie na 17.08....

Hahaha, numer roku! Dzwonię do przychodni, która jest w miejscowości gdzie dziecię do przedszkola chodzi (ja należę do gminy tej) a tam ginek codziennie po 2-3h przyjmuje bez kolejek! :))) A w mieście 10 ginków na NFZ i nie ma miejsc NIGDZIE

reklama
No widzisz Błonka, trzeba se nie dać w kaszę dmuchać.
Może jeszcze poród powinnam rezerwować wcześniej???

no pomyslalabym o tym... :rofl2: bo to sie w glowie nie miesci ;p ja na nfz do prywatnej przychodni czekam 2 miechy a na prywatna wizyte tez sporo bo ponad miesiac wiec nie ma za bardzo roznucy ale do zwyklej przchodni ide i w tym samym dniu mam wizyte od reki....................

Dzien dobry kochane moje...

Błonciu ja kawusie mam....a brzuszek wiesz co teraz nie boli,,ale wczoraj nie mogłam zasnąc tak mnie napierniczał..ale dzis,,ok...pojde dzisiaj do apteki po test na helicobery pyroli(cos tam)....bo to jest na ta bakterie co robi wrzody...wiec pojde,,a jak wyjdzie ze je mam,,to jutro do lekarza,bo moj tylko z rana jest...a moj znajomy mial i antybiotyk dostał...

Corazon porod nie,,ale mozesz jzu wybrac lekatrza dla dziecka,haaa...i zapisac je/go....
a gdzie do przedszkola chodzi mała??

ejjj wlasnie.. jak to jest z przedszkolem.. czy ja mam juz zapisywac? bo kiedys tak slyszalam ze rodzice zapisuja jeszcze w ciazy to prawda??? nie ma miejsc????
koraliczku a moze sie zarazilas od tego znajomego hm?

Dzien dobry kochane moje...

Błonciu ja kawusie mam....a brzuszek wiesz co teraz nie boli,,ale wczoraj nie mogłam zasnąc tak mnie napierniczał..ale dzis,,ok...pojde dzisiaj do apteki po test na helicobery pyroli(cos tam)....bo to jest na ta bakterie co robi wrzody...wiec pojde,,a jak wyjdzie ze je mam,,to jutro do lekarza,bo moj tylko z rana jest...a moj znajomy mial i antybiotyk dostał...

Corazon porod nie,,ale mozesz jzu wybrac lekatrza dla dziecka,haaa...i zapisac je/go....
a gdzie do przedszkola chodzi mała??

Lekarza mam jednego i ona zawsze mi przyjmie dziecię:)
ejjj wlasnie.. jak to jest z przedszkolem.. czy ja mam juz zapisywac? bo kiedys tak slyszalam ze rodzice zapisuja jeszcze w ciazy to prawda??? nie ma miejsc????
koraliczku a moze sie zarazilas od tego znajomego hm?
Nie wiem, ja mam prywatne, opłaty mniejsze niż w państwowym:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry