reklama

Staraczki Weteranki...

Hej
Błoneczko, ja w miarę na świeżo, więc odpowiem :) Ja miałam skurcze z krzyża, bolesne. Niebolesne to moim zdaniem przepowiadacze. Chyba, że są bardzo regularnie i się nasilają.
Corazon, miłego skłedania :)

Moje dziecko śpi juz 1,5 godziny :szok: ja umyłam okna w salonie i w kuchni (no dobra, szyby bardziej...:-p). A przed chwilą dzwoniła teściowa, że wpadnie ok. 16, więc muszę poogarniać jeszcze chałupę trochę.

reklama
to dobrze bo ja nie powiem babci ze mam skurcze :P w panike wpadnie... krzyz to mnie w nocy bolal z przerwami a dzis tylko troche brzuch na miesiaczke.. i te twardnienia co rowne 10 minut ale jak to przepowiadacze to ja moge rownie dobrze tak tydzien pochodzic tylko wkurzajace nie znasne z tymi twardnieiami przeciez ;/

Błonka, co 10 minut mówisz...:-D idź pod prysznic - to najlepszy test.Jeśli przejdzie, to znaczy, że przepowiadacze, a jeśli się nasili, to poród :-)
Koralikowa, u nas tez pogoda średnia...na razie nie pada, ale pewnie zaraz zacznie. Też będę musiała wyjść, bo jedna dziewczyna zamówiła u mnie kartkę na chrzest, a papieru nie mam...

Dobrze, że kurze wczoraj ścierałam i odkurzałam, to dzisiaj tylko w kuchni przetarlam blat i zebrałam graty. Teściowa może przychodzić hehe.
Mała dalej śpi :rofl2::szok:

Błonka krzycz nam tu w razie wuuuuuuuuuuu..pomozemy......Zosiu poczekaj na tate:))))
kasiu to dalej robisz karteczki,,pochwal sie:)))...no too zaraz bedzie tesciowa zobaczysz heee...

A ja nie wiem czy mam jechac autem czy isc na pieszo....grrrr...lekarz od 14stej to przed 14 sie zbiore...

reklama
Koralikowa autem i do mnie od razu:)
Ogarnęłam pranie, zaraz wezmę się za szafę ale najpierw odpoczywam i zszyję małej sukienkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry