• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki Weteranki...

Kahaka- no...dzieci przepędzone:))
na bank szybko zasną-kończą kolację i śmigaja spac po bajce..

Lopop- cześc :)
i dzięki za &&&-trzymaj ,trzymaj :))

u nas dzis w nocy ma być burza ...i w sypialni też :)))))

reklama
Wracam po dłuuuugiej przerwie ;-)

ok stęskniłam się bardzo za Wami :tak:

mamita - jestem , jestem, ale tylko na chwilkę, bop potem na piwko idziemy z T.:-)

balbinka - bardzo mi przykro, nie będę pisała jakie to jest wszystko niesprawiedliwe, a los bywa okrutny, bo pewnie sama jesteś rozgoryczona, powiem tylko, że skoro po takim czasie się udało , to mam nadzieje, że następny raz też się uda i że to będzie ostatni raz :tak:

***** mać - po co tyle cierpień ... po co ??? W jakim celu ???
Mówią - co nie zabije, to wzmocni - bo ja wiem,
momentami mam wrażenie, że juz siły nie mam na złapanie tchu ... a tu jeszcze tyle przed nami .....

Kahaka- no...dzieci przepędzone:))
na bank szybko zasną-kończą kolację i śmigaja spac po bajce..

Lopop- cześc :)
i dzięki za &&&-trzymaj ,trzymaj :))

u nas dzis w nocy ma być burza ...i w sypialni też :)))))
u mnie też już się zachmurzyło oby mocno "waliło" i padało
a w sypialni dzisiaj poprawka:) :):)
mama żeby u nas bardzo mokro było i obficie popadało plemniczkami:cool2:

palemko mocne słowa a tak prawdziwe:(
w tym samym czasie posta wstawiłyśmy

Palemko-witaj kochana :)):*
super,ze juz jesteś :)
no i smacznego piwka życze :)

ja popiłam na początku cyklu a teraz juz nie:0

a u Ciebie jak na froncie??który dzień cyklu???

Lopop- dzięki:))
na pewno bedzie w sypialni miło...nasza dzidzia jest na wyciągnięcie ręki:)...mam nadzieje,ze tym razem JĄ dosięgniemy...

Bajka sie skończyła,dzieci idą spać :)))))))))
zmykam kochane :))

papaski :)

lopop - cześć , obfitości życzę :-D hehe z tym deszczem ;-)

mama - ja powinnam dostac na dniach ... i dostanę ...wiem to ... wszystko jest tak jak zawsze ...
spadam się uchlać, bo po mału łapię doła, kolejna kumpela w ciąży - ma termin na wrzesień, druga na lipiec - masakra , ja wiem, strasznie to brzmi, ale nie wyarbiam po mału ....

Cześć z popołudniową kawką.
Niunia, przykro - ale tak jak mama mówi zadzwoń do inspekcji pracy, tam jest prawnik właśnie do takich spraw. Skonsultujcie się. Lipa bo teraz pracodawca jak jest umowa na czas określony to nie musi podawać przyczyny zwolnienia. I pewnie nie poda, żeby się nie sądzić.

Tak was troszke podczytuję - mam nadzieje ze sie nie gniewacie - mocno Wam kibicuję a zwłaszcza mamie czyli Krzysi naszej kochanej i tak przeczytalam o problemie Niuni - jesli umowa zawarta na czas okreslony musi byc przyczyna zwolnienia chyba ze się konczy umowa wtedy samoistnie ulega rozwiązaniu
Jako przyczyny na pewno nie moga podac wypadku w pracy z czymś takim można isc do sądu pracy

Mama dobrze Balbince odpisałaś :tak: a teraz do dzieła, się będzie działo a za dni kilka piękne II krechy :-D

Palemko, udanego imprezkowania życzę :-p

Tyle chciałam napisać jak czytałam co naskrobałyście i już nie pamiętam :dry:

Pobolewał mnie jajnior w końcu niedawno na chwilkę i zaś cisza, już zupełnie głupieję co z tym cyklem. Nic tylko się w cierpliwość uzbroić. Głowa coś pobolewać zaczęła, mąż zmęczony to szybciej do wyra, bo jutro zaś działania :-D

AAAA i jeszcze mi prąd padł akurat jak małą miała do wanny ładować a kuraka do piekarnika :wściekła/y: musiałam na mojego czekać, ale miałam szczęście bo go szefo podwiózł i za jakieś 10 minutek w końcu dostanę jeść :-D

Papa i owocnych nocek oczywiście ^^

reklama
My byliśmy na spacerze i nawet poszliśmy na plac zabaw i się huśtaliśmy :-D

Ja już uciekam, miłego wieczorku i dobrej nocki, zwłaszcza dla tych, co dziś działają :-);-)
Pa,pa.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry