reklama

Staraczki Weteranki...

hejo.
Dawaj mama, dawaj :))
Lilith no to miałaś przygody
Kahaka fajnie tak czasem się oderwac. Mój M niestety za leniwy na spacerki - pracoholik, ciągle przy kompie. Zazdroszczę.
Sorbuś - jesteś pewna? Ja wiem, że nie trzeba podawać przyczyny na wypowiedzeniu. Niunia sprawdźcie to. nie chciałabym Was w błąd wprowadzać.

A co się dzieje z Wikulą i Rurką?? Hallllo jesteście tam??

Chyba zaraz chłodne piwko otworzę i będę się raczyć. Mimo, że u nas dość intensywnie popadało i ochłodziło się nieco.

reklama
Bree nie, nie masz rację nie musi być przyczyna podana - więc pewnie nie podadzą bo przyczyny wypadku w pracy nie mogliby podać bo to się pod sąd kwalifikuje - kurcze kiepsko - u nas w zakładzie zawsze podawała kadrowa - pisałam takie wypowiedzenia więc wydawało mi się ze mus być a tu jednak nie :( przepraszam za zamiesznie

tziewczyny Trzymam kciuki za wasze fasolki - żeby się jak najszybciej w waszych brzuszkach pojawiły :) :tak::tak::tak:
Mama05 czytałas o Marcepanku będzie miec bliźniaki ( dla niewtajemniczonych - 10 marca urodziła dopiero ) moze podeśle Wam troche fluidków bo ma ich ostatnio chyba az za dużo :-)

witam się porannie z kawą i serniczkiem :-)
czesc sorbus - miło, ze wpadłas, wpadaj czesciej :-) o marcepanku słyszałam, nie ukrywam, ze zazdroszczę ;-)

wstawac panny !!!!!!!!!!!

no gdzie Wy się podziałyście ?????????????

Ostatnia edycja:
witajcie kobietki:)

Palemka-no to przybuj 5:-D:-D
ja tez z kawa i sernikiem:tak::szok::-Dtak od rana sernikujemy:-p

Sorbuś- kochana -dzięki za &&& :tak:
pięknie Ci rośnie Patrycja-ukochac :tak:
o Marcepanku słyszałam-pisała mi smska z ~~~~~~~~~~:tak:;-)
ale Jej sie porobiło:-p

Lilith- o masz Ci los-prąd zabrali akurat jak kurak miał iśc do piekarnika????????nieee,no panowie-tak sie nie robi:-D:-D
no i działalismy:-p

Bree- dawałam ,dawałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a Rurka pewnie prace pisze a Wikula to nie wiem:sorry:

Kahaka- my też wczoraj bylismy z dziecmi na spacerze-ganialismy sie w zbożu:-D:sorry::sorry:
a potem ganialismy sie w sypialni...Tomi był a ja że niby łamię prawo ale w końcu mnie dopadł ..no t macie moją historię:-D:-D:-D:-D

Bree- potem też mi sie piwka chciało,ale wypiłam juz swoje w I fazie cyklu teraz nie tykam:blink:

witajcie wszystkie weteranki:)

u mnie tempka poszła w góre ,ale szału nie ma
wczoraj 36,75
a dziś 36,8:sorry:

Witajcie,

widzę wczoraj były i smutne wieści i troszkę weselsze. Nie znam Marcepanki, ale czeka ją prawdziwe wyzwanie :-)

Balbinka tulę...

Mama widzę nie nudzisz się w tej sypialni :P

U nas budują hipermarket niedaleko i złożyłam podanie. Ostatnio to w nocy nawet śni mi się, że czytam :sorry: ciągle ten komputer. Pewnie się nie uda z tą pracą, ale spróbować trzeba...

Troszkę tęsknię za ludźmi jednak, za bardzo wczesnym porannym wstawaniem już mniej :) Oczywiście gdyby pojawił się fasolinek albo fasolka to zostaję tu, gdzie jestem, ale jakoś to się wydaje nierealne czasami, a życie płynie i trzeba podejmować jakieś decyzje...

Iza witaj kochana :)powodzenia z pracą!!
tak jak piszesz życie płynie i decyzję trzeba podejmować-bedzie dzidzia bedzie rada:tak:

Balbinka- TULĘ ......................

Palemka-ja mam taki satynowy wrzos na klatce-tylko ja mam z Beckeras ..piękny jest ten kolor-tylko to są odcienie zimne...takie chcesz???
a koronkowt róz i odwaga????

z tych co podałas to wrzos i batystowy fiolet mi się bardziej widzi..

kawa wypita,pranie rozwieszone,idę odkurzać ..

Palemka- nie wiem czy dobrze wstawie ,ale zobacz te kolorki

BECKERS Designer Colour 5L - farba lateksowa, 36 kolorów do wyboru - EKOBUD - internetowy sklep budowlany :: materiały budowlane i izolacyjne : instalacje sanitarne

ja mam na klatce lawender

na dole masz kolory-
ja mam w salonie melon
w sypialni Iris

Zuza ma candy pink
Domi-satin blue
i jeszcze jeden kolor w pokoju o nazwie garbena

polecam te farby bo maja taka jakby powłokę ,ze jak zmywasz zabrudzenia to schodzi plama a nie kolor-super są !!

Ostatnia edycja:
Iza trzymam kciuki za prace&&&&&&&&&&&
mama niezle sie bawicie w tej sypialence heheheh, a tempka rosnie wiec niedlugo owulka :tak:
nagapalma moja mam ma fioletowa sypialnie, ladnie wyglada, tylko wlasnie uzyjcie dwoch kolorow, bo moja mama ma tapete i nic nie pokombinowala za bardzo
lilith dzieki za przepis na kuraka, zrobie na pewno

reklama
Amalfi- cześć kochana:)
no mam nadzieje,ze ovulacione w końcu nastąpi :))

zrób kurczaka-naprawdę polecmy :))
ja planuję zrobić w niedzielę :))) ale bedzie wyżerkaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry