reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Rurka- powodzenia!!

a ja zrobiłam test owu i II jeszcze mocniejsze niż wczoraj...
zrobie jeszcze o 17 tak jak wczoraj..jeśli wyjdą nadal II to działamy jutro ,ale jeśli wyjdą słabsze krechy lub I to działamy dziś...
wczoraj baaardzo czułam lewy jajnik-jak siadałam to aż kuło a dziś już spokój...
ale tempka narazie nijaka;/;/

Jestem i ja :)
ze śniadankiem.
Mama no no, działo się u was wczoraj i bardzo dobrze :-D test zrób tak, jak robiłaś wczoraj, o tej samej porze, wtedy chyba będzie bardziej wiarygodny.
U nas działania dziś i już się doczekać nie mogę. Tempka nadal nisko a to już 14 dc :dry: ale od wczoraj coś czuć zaczynam, więc może akurat owulka na weekend przyjdzie :-p trza być pozytywnie nastawionym.

Cześć, cześć porannie

Iza witaj, Powodzenia!! Trzymam kciuki żeby się udało!
Amalfi heloł :)

Palemka mi się podoba to drugie zestawienie - zimnie odcienie ale piękne. Moja koleżanka ma w nich sypialnię i suuuper wygląda. Jeszcze sobie dokupiła abażury do oświetlenia w tym ciemniejszym kolorze i jest ślicznie.

Czesć ;)

Bree jestem, jestem, ale mam dzisiaj ostatni egzamin i wlatuję tylko zobaczyć co i jak i dalej lece się uczyć :(

Miłego dnia wszystkim :)

Powodzenia, zdawaj te ostatnie na 5 i wracaj do nas :)

Rurka- powodzenia!!

a ja zrobiłam test owu i II jeszcze mocniejsze niż wczoraj...
zrobie jeszcze o 17 tak jak wczoraj..jeśli wyjdą nadal II to działamy jutro ,ale jeśli wyjdą słabsze krechy lub I to działamy dziś...
wczoraj baaardzo czułam lewy jajnik-jak siadałam to aż kuło a dziś już spokój...
ale tempka narazie nijaka;/;/

Nooo mama macie wyobraźnię. :) Może jeszcze jakieś scenariusze nam podeślesz :-D
Owulka się zbliża wielkimi krokami &&&&&&&&&&

U mnie dziś 17 dc. tempka w końcu 36,6 - szału nie ma ale jak na mnie to wysoka. Mam nadzieję, ze jeszcze trochę urośnie bo jak zostanie na takim poziomie to...
Nie poszłam dziś jednak na badanie progesteronu. Wytrzymam do poniedziałku i razem wszystko zrobię. Po co się kłuć 2 razy.

Lilith witaj i Ty :))

Ostatnia edycja:
Bree do poniedziałku też szybko przeleci :)

Co do kolorów ja znowu lubię odcienie typu zgnita zieleń z burgundem - to to już zasłony plus dywan, jasny z średniociemnym czekoladowym czy kakaowym, czy takie pod fiolet mieszany właśnie z mlecznym. Sami teraz dobieraliśmy w końcu kolory do mieszkania. A że była promocja, to kupowałam jak szalona próbki. Może kup sobie też, czasem warto zobaczyć, bo jednak to co na kartce czy na opakowaniu, nie jest takie samo na ścianie.

A teraz proszę o radę bo myślę od wczoraj i wymyślić nie mogę :-D
Dziś węglę. Niech ktoś podsunie coś dobrego do zjedzenia :tak: pięknie proszę :cool2:

Lilith- tak,tak,-dziś o 17.oo też zrobie test:tak:
no i &&&&&dla Was za działania :)))
i tak jak piszesz- MYŚLIMY POZYTYWNIE LEJDIS:)))

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Bree- no wiesz...jeszcze możesz stroju pokojówki użyć:-p
miodu albo nutelli:cool2:

wyobraznia i do dziełaaaaaaa:-D:-D:-D
ciesze sie,ze tempka wzrosła:tak:pięknie-niech nadal idzie do góry:tak:
ja mam nadzieje,ze moja tez pojdzie bo przecież zaczodzę w ciąże w tym cyklu:tak::tak:

wczoraj po wszystkim Tom pyta czy coś chcę
mówię -wooody poproszę:-D:-D
przyniósł wodę więc poprosiłam o otwarcie okna..
i pyta-coś jeszcze:sorry2:
a ja mówię ,nie dziękuje-teraz zachodzę w ciążę:-D:-D

tak więc moje nastawienie jest jaknajbardziej pozytywne:tak:

idę umyc okna-wczoraj trochę padało i dzis aż sie proszą o umycie-chociaz te na dole umyję..

Lilith- może zapiekanka z makaronem i serem i kawałkami kurczaka i porem :))))

Ostatnia edycja:
Ooo zapiekanka, nie pomyślałam :-D
Zrobię chyba taką z ziemniaków bo mój woli, na to kurak, sos, cebulka, papryka ser.. dziękuję kochana !!

bree- ;-)

lilith- smacznego :))

okna pomyte,pranie przeschło,więc ide pozdejmować to co suche..

to pewnie przez zbliżająca sie owu mam takiego powera:)))

reklama
No Mama całkiem możliwe, też takiego miewam wtedy i bardzo mi się to podoba :D To chyba jedyny okres kiedy śpiąca nie chodzę :-D

Uciekam na zakupki więc, pewnie znowu na dwa razy muszę obrócić, potem też pranie bo mała rano wylała na acrylowy koc sok :dry: i ćwiczenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry