reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Zjola
ja też jestem z tobą.
Musi być dobrze!
Czekamy razem z tobą do środy.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja jestem z szpitalu, to miały być tylko zwykle badania hormonów II fazy i usg.
Jest podejrzenie że mam polip. Jutro mam operacje/zabieg żeby zobaczyć co to ew to wyciąć itd. w znieczuleniu ogólnym.a co miesiąc miałam usg i nic nie było widać.

reklama
Anuszka - no masz ci babo placek ;( Ja robiłam usg 9 miesięcy temu i też nic nie było a teraz wylazła cysta i mięśniak na dokładkę. Trzymam kciuki za Ciebie. Będzie dobrze!

Już po zabiegu. Wszystko trwało może pół godz do 45 min z przygotowaniem i powrotem na sale. Mały ból podbrzusza i senność. A tak to ok. . . dochodzę do siebie po narkozie.
Zrobili mi histeroskopie, przy okazji biopsje ale czy wycięli polip i czy to był w ogóle on to jeszcze nie wiem. Ale myślę że tak bo krwawie i boli . . .

Dziewczyny! Mój Młody zdał maturę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popłakałam się z radości,w końcu jakieś pozytytwy!!!!!!!!!!

reklama
3 lata temu nie miałam przyjemności cie gdzieś tu spotkać... Pewnie się mijałysmy na innych wątkach.

Moja kuzynka też ma córkę w podobnym wieku co twój Młody i też 3razy jej się w niedługim czasie nie udało z drugim cudem:-(
. . . :-*

Do góry