• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Lilith- papaśki :)

Palemka- pewnie,ze możesz....a gdzie chcesz iśc kochana ...:(
wlatuj chociaż raz dziennie...

Amalfi- cześć babeczko :)
Ty weekendowo??

reklama
Amalfi- jak to spać a co bedziesz w nocy robić ???? :)))

a Palemka nie miała hsg...wszystkie badania,hormony -wszystko co robiła miała w normie i to był problem-wszystko si a dzidzi brak...no i teraz w tym cyklu działali 2 razy i ...skutecznie bo fasolla kiełkuje:))

Wróciłam...
Ale skwar u nas, masakra.
Połaziłam po mieście z mama trochę, spotkałam koleżankę z poprzedniej pracy i pogadałyśmy też.
palemka, Ty nigdzie nie uciekaj, kto nam tu będzie fluidy posyłał i poprawiał humor dobrymi wiadomościami? :tak:
LILITH, mnie chodziło o to, że nie wiem co to znaczy długa czy krótka szyjka...
mama, pilnuj swoich róż, pilnuj :-D

Dzieki mama, no wlasnie nie moglam sobie przypomniec co u niej, a to pewnie dlatego, ze nie miala problemu zadnego hehehe. Czyli to jeszcze gorzej jak nie ma problemu a fasolki tez nie ma, moje dwie kumpele tak maja

Amalfi- no własnie-u Palemki kasa na badania szła a wszystkie wyniki si...i co tu leczyć jak wszystko dobrze a dzidzi brak...

Kahaka- wstawiłam wykres szyjki-widziałas?? po owu do @ szyjka "powinna" być nisko...

masz rację skwar niemiłosierny....
a róże juz są bezpieczne-może wiać :)))

Kahaka, właśnie dlatego napisałam byś sprawdziła w innej pozycji bo wtedy może sama to zobaczysz. Jak jest długa no to będzie taki długi grubszy paluszek a jak krótka to jak ją dosięgniesz i spróbujesz od boku sprawdzić to raczej nie będzie co.
U mnie w tym cyklu ani razu szyjka na dół nie zeszła, ciągle w górze jest ;/

Mój jednak skończył godzinę temu, dobrze, że Jud telefon odebrała bo bym nawet nie wiedziała. Ale zdążyłam ufff i obiadek już się robi :)

O prąd mi się skończył i net padł ;/ mam nadzieję, że wyślę wiadomość.
Mój wrócił akurat to skoczył załączyć :D ale cyrki, mała krzyku narobiła bo w wannie siedzi a tu nagle ciemnośc, bidulka.

Lecę nakładać obiada :)

Lilith- ale przygody u Was :))

smacznego-ja biorę sie za kolacje i kąpanie głodomorów tylko muszę na ogrodzie zbiórkę zrobic i zebrac towarzystwo do domu:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry