• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Kahaka- ja mam przed @ u góry,ale ...tu masz wykres

LILITH-tak,już mam prąd...może jakaś budowa gdzieś jest i podłączali dom..

reklama
cześć
wpadłam się tyklo przywitać i uciekam bo paskudnie się czuję, chyba się czymś strułam bo strasznie mi niedobrze :(

znowy spadłam o jedno miejsce w konkursie ale nadal jestem w pierwszej 10 ciekawe tylko jak długo :(

Skończyłam w końcu sprzątać, zrobiłam sobie pomidorki z cebulką i zaraz lecę na pachnącą kąpiel :)

Mmm jedno miejsce to nie tak źle :)

Kahaka może w innej pozycji? ;>

Mama, być może, mi dziś za to net siadał co jakiś czas ;/ a to się rzadko zdarza. Wczoraj mieliśmy potworną burzę może coś uszkodziło, kto wie.

mmm-witaj..

lilith- u nas na dzisiejsza noc zapowiadaja wyładowania atmosferyczne...nie wiem czy to znaczy ,ze beda same grzmoty czy taka klasyczna burza...wichry...

Widziałam, że pisałaś o kwiatkach, że mocujesz na wszelki wypadek. I słusznie bo u nas to było takie walenie nad nami dosłownie, takie błyski straszliwe plus ulewa nieziemska z wiatrami. Jak burzę uwielbiam to się tej wystraszyłam :-D

A jak Ty się dziś czujesz??

Och i zaś net mi padł ;/

Dziad się wisza ciągle ;/ nawet pewna nie jestem czy wysyła wiadomości czy nie bo co chwilkę się odpina..

Lecę się relaksować chwilkę, bo godzinę mój kończy to obiad muszę wstawić i jeszcze mała wytaplać :)
Całusy :*

W K-cach burza na 102 !!!

mama - jelitka odpuściły trochę, ale wzięłam no-spę jedną, no i się objadłam dziś ... odrazu lepeij się czuję, mdłości wróciły, ale lajtowe i piersiowe też zaczęly boleć ....
lilith - przyjemnego taplania :) hehe
Kurde mogę tu jeszcze z Wami pobyc do przyszłej środy, wtedy będę miała echo serduszka ???

reklama
palemka nie odpisalas mi, dawaj szczegoly ile badan zrobiliscie i co u was wykryli, mialas hsg??? Bo tego wszystkiego nie pamietam. Dawaj szczegoly.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry