• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Martusia, dobrze, że już po wszystkim :D

A ja dalej nie wiem co z tą tempką mam zrobić ;/ jakąś muszę zaznaczyć w końcu.

Posprzątałam już ogólnie, prochy, odkurzania, zamiatania, pokoje wysprzątane, kuchnia z łazienką też uff. Jeszcze tylko w szafach 2, w ciuchach i malej ksiażkach :D a coś bym zjadła jeszcze..

Kahaka no to też dziwnie jakoś.. ja bym chyba u Ciebie zaś tą wyższa obstawiała. Ja chyba też dam tą niższą ale ona zaś mierzona nie po przebudzeniu od razu a po leżeniu i próbach zaśnięcia. Ale też nie chcę sobie niepotrzebnie zawyżać i chyba nie znaznacze nic :D

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka
Wpadłam tylko na chwilkę się przywitać i przypomnieć o moim istnieniu ;-)
Ostatnio jakoś nie mogłam zebrać się w siły aby zerknąć do Was na BB, ale pewnie o wszystkim wiecie co się u mnie wydarzyło
unhappy.gif

Muszę wziąć głęboki oddech, nabrać troszkę dystansu do tego wszystkiego...

Dziękuję Wam za &&& i pozdrowienia, Mama05 wszystko przekazała :tak:
No i właśnie, Mama... bardzo Ci dziękuję za pamięć o mnie i olbrzymie wsparcie :tak::tak::tak::sorry:

Buziaki i trzymajcie się dzielnie.

p.s. Oczywiście Palemko - olbrzymie gratulacje!!!! Takie wiadomości sprawiają, że człowiek znowu ma odrobinę nadziei na lepsze jutro. Może u mnie za kolejne 5 lat tez zdarzy się cud ;-)

Balbinko, witaj! Odpoczywaj sobie, ale zaglądaj częściej!

LILITH, powiedz mi, Ty badasz szyjkę? Jaka powinna być przed @? Ja mam cały czas wysoko i jak sprawdzam to mam ciasno bardzo i miękko :sorry2:

kahaka nie chce cie wkrecać ale testy sie mylą, sikaniec to sikaniec - mi tam jak wychodzi negatywny to zaraz @ przyłazi. coś mi sie wydaje że trzeba test powtórzyc jesli jutro nie bedzie @ albo najlepiej betke zrobic. Trzymam kciuki. Ja znam jeden powód dla którego @ sie może spóźnić:)

Balbinka ja chyba nie wiem co sie u ciebie wydazyło. gdzieś mi umknęło. w każdym razie wpadaj jak najczęściej i wypocznij sobie.

Mama oj masz podobny humorek jak ja dzisiaj, ehhh i też wszystko pod górę.

Młodamamusia wyłapałam wszystkie.

nooo-wszelki duch ...!!mam prąd:)))

Lilith- ja bym zaznaczyła ta pierwsza tempke i z boku dopisz jako zakłócenie skoro takie Ci rozbieżności wyszły...jak jutro zmierzysz to bedzie wiadomo co i jak :)))oby była jak najwyższa;-) :-)

Martusia- no to u Was bojowo ....

Kahaka- mam nadzieje,ze u Ciebie sie szybko wyjaśni-kurcze ,nie zazdroszczę Ci tego "zamieszania"....

Palemko-jak tam ??żołądek odpuścił???????

Balbinka- cześć...mam nadzieje,ze szybko sie pozbierasz i bedziecie działac z in vitro!!

u nas straaaaszny wicher i głowa boli jak nie wiem co...

Tymonka- ach z tymi naszymi humorami...;/ :)

Młoda-śmigaj na porodówkę ...wiem-już byś dawno poleciała,ale coś ten syn Twój upartyyy..
herbate z lisci malin wciągaj...zaraz skórcze przyjdą :))

tymonka, już zrobiłam kilka testów, w tym ostatni wczoraj-już by coś wyszło. Fl mi się wydłużyła przez dupka pewnie.
mama, u nas upał, żadnej chmurki na niebie. A ja musze lecieć do mojej ginki dziś (ze 2 km mam), bo mi zapomniała pieczątkę na recepcie postawić :wściekła/y: mama, nie wiesz może, jaka powinna być szyjka przed @?

Kahaka, szyjka przed @ może się w ostatniej chwili nawet zmienić. Z reguły ja mam na górze, miękką i otwartą. Ale w ciąży z tego co wiem mają dziewczyny i taką.. choć powinna być zamknięta wtedy. Różnie to bywało z nią..
Ty spokojnie czekaj do jutra. CHoć wiem, łatwo się mówi.
A jaki masz śluz?? U mnie bardzo często na dzień przed @ lub w jej dniu jeszcze pokazuję się śluz płodny i wtedy już wiem, że nic z tego.

Mama już ok z tym prądem??
CHyba zaznacze tą niższa z uwzględnieniem, że zakłócona i spokojnie zmierzę jutro, to już będzie 11 dfl. Potem jeszcze z dzien 2 i wszystko jasne. Ale za to cycki mi popuchły a tak miewam na @ więc chyba po ptokach.

Balbinko, fajno że zaglądnęłaś do nas. Mam nadzieję, że Twoje obecne podeście pomoże. Tule :)

LILITH, mnie z kolei cycki w ogóle nie bolą ani nie urosły. Więc tez raczej nic z tego.
Śluzu prawie nie mam-na zewnątrz lekko żółty, w środku lekko mokro, wodnisty raczej.

Ja ciasto z truskawkami robię, już siedzi w piekarniku. Zapraszam :-D

reklama
Pycha :D

Taki śluz przed @ może się nagle pojawić i to na chwilkę, jak poczujesz że coś bardziej się mokro robi to sprawdz i bliżej wieczorka raczej.
A i tą szyjkę, to masz długą czy krótką?? :D Ja się nakręcam chyba na ten Twój cykl, że będą II krechy :D
CO do cyców to u mnie tylko popuchły.. o dziwo nie czuję ich w ogóle. A wcześniej to np. swędziały chociaż :D Dziwaczny cykl.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry