• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

mmm- gratki 7 :)

tymonka- no sie człowiek przyzwyczaja do wygody :)
zobaczyny jak to bedzie z tym uniformem:-p:-D

a tymczasem wleciałam sie pożegnac na dziś...dzieci śpia ,Tom na siatce więc ja pod prysznic,maseczka,epilacja brwi-jakis filmik...

tymonka- &&&&&&&&&&&&&&&za wpadkę z IUI :))))

bylam pogadać z róża na ogrodzie....brrrr jak zimnoo:szok:wicher taki ,że wszystkie tuje mi tańcza na ogrodzie:baffled:

Bree-jak u Ciebie ?????

papaśki-do jutra :)

reklama
Cześć weteranki. Witam również nowe koleżanki.
Wpadłam, poczytałam, nadrobiłam.
Kahaka, mama - jestem już :-)
U mnie dziś 3 dc a miałam dziś tylko 2 plamki. Mam nadzieję, że jutro się na nowo rozkręci bo już się martwię, że znów coś nie halo.
Mama ze smutkiem przyjęłam Twoją decyzję, ale rozumiem. Tak jak dziewczyny piszą - tylko czekać na wpadkę ;-)

Powiem Wam dziewczynki, że jeszcze nie tryskam humorem. Takie otępienie mnie ogarnęło, rezygnacja. Nawet o starankach już mi się myśleć nie chce.

Kahaka napisz mi proszę co u Ciebie z tą @ - rozkręca się czy nie??

Bree, kochana, witaj! To naturalne, że humor masz nie najlepszy, za jakiś czas się poprawi, zobaczysz. I na staranka też przyjdzie ochota. U mnie dziś bardzo delikatne plamienie, a raczej śluz w kolorze kawy z mlekiem. Pewnie jutro będzie @ pełną parą. Zmęczył mnie ten cykl, zwłaszcza końcówka, bo tyle dni się łudziłam, że sie udało.

Kochana a może nie przyjdzie. Moja kumpela tak miała - w terminie miesiączki kawka z mlekiem a teraz 14 tydzień mija :)) Wiem, że Ci testy nie wychodzą ale może jeszcze za wcześnie. A jak tempka - aaa spojrzałam na 28 dni - no trochę nisko. Może odbije...

Bree :)
Zapewne minie jakiś czas nim odzyskasz lepsze samopoczucie.. nic na siłę.. szczególnie teraz..

Mama, miłej relaksacji :D

Mmm gratki 7, na 42 osoby to na prawdę dobry wynik :)

Tymonka a za ile dni będziesz wpadać? ;>

Co do apapu to mi on nigdy nie pomaga, najczęściej biorę ibumprom właśnie. A ketonal może nasilać wymioty lub powodować zawroty głowy niestety ;/

Właśnie pochłonęłam pierożki, pycha i teraz ledwo dycham bo mam wrażenie, że stoją mi z przepełnienia aż przy szyi i płuca są skurczone haha :D

Kochane jak się na dziś pożegnam. Jeszcze jutro mam trochę spraw do pozałatwiania z mamą ale w piątek już do Was wracam pełną parą. Do zobaczenia.
Miłej nocki wszystkim.

Bree, no coś TY, nie odbije, testy już by pokazały, jakby cos było. Dobranoc!
LILITH, a ja ciasta się dziś objadłam. To co zostało wcisnęłam rodzicom, żeby mnie nei kusiło. Od jutra mobilizacja od nowa! Na mnie też tylko Ibuprom działa.

hey:)) ja caly czas na wątku z CLO..., a tu wiekszosc z Was na tym siedzi:) wprosze sie do Was i czasem cos napisze:))
dzis 8dc hmm... wczoraj hsg, jeden niedrozny..
bedzie ze dwa lata jak sie staramy (niezabezpieczamy) bo z ginek to dopiero albo juz 1.5roku

palu, witaj! Ja w zasadzie tylko na tym wątku siedzę, CLO jest mi obce (na szczęście, póki co), zresztą, jakbym siedziała na kilku wątkach, to bym się nie połapała ;-) Masz zdiagnozowany problem, czy nie możesz zajść bez powodu?

reklama
Kahaka ja to ciasto co robiłaś też chce zrobić w sobotę, strasznego smaka narobiłaś :) Myślałam nad tym od Wikuli ale tam ta śmietana.. niby na królewski ale jednak staram się ograniczać.. u mnie też 1 kg do przodu ale coś mi się zdaję, że przez @ ;/ Czekam.. jak zobaczę spadek [ teraz w ciągu dwóch dni ] to wracam do intensywnych ćwiczonek jak wcześniej :D
Okropnę jest to uczucie, niby wiele nie zjadłam bo 8 pierożków mniejszych a tu oddychać nie można, tak jakbym się przyduszała i nie mogła odetchnąć pełną piersią ;/ a na @ teraz pełna jest :D

Bree tak więc do piątku :)

Palu witaj i pisz jak najczęsciej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry