Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kahaka nie zniknęłam tylko miałam ciężką drugą polowę dnia. Musiałam się wypłakać tak na maxaa suzi gdzie zniknęła? Nie uciekaj babo!
mama, a Ty migreny masz??? Jeśli tak, to współczujęMoje 2 kumpele to maja, jedna to nawet wymiotuje przez ten ból głowy.
Niech ktoś ze mną pogada, bo mi się nuuuudzi...
Aha, zapomniałam wam napisać, że wczoraj dostałam umowę do 22 czerwca. A potem mam "wakacje" na bezrobociu...Jednak od września jest szansa się załapać, dowiem się bliżej końca roku.
Teraz trzeba się podnieść i iść dalej! Na pewno się nie poddam i będę walczyła o nasze maleństwo!!! 
Witaj BreeKochane jak się na dziś pożegnam. Jeszcze jutro mam trochę spraw do pozałatwiania z mamą ale w piątek już do Was wracam pełną parą. Do zobaczenia.
Miłej nocki wszystkim.
Aż się boje co będzie jak wrócę do pracy...pewnie będę miała ze 40 stron do nadrabiania;/Tymonka kochana ja wczoraj sobie powiedziałam że nie będę czytała takich rzecz...nie wiem czy to źle czy dobrze!!! Nie chce się zadręczać...bo wiem jak psychika lubi płatać nam figle ;/ooojjj suzi bardzo bardzo cie rozumiem ochhh jak bardzoniby sie człowiek trzyma jakoś ale wystarczy zapalnik i łzy lecą strumieniami.
ale już koniec smutków trzeba stawać do walki bo ktoś musi ten przyrost naturalny w polsce podnieść!!! a kto jak nie my???
Ty masz problem z utzrymaniem fasolki ja wogóle zajść nie mogę, ani drgnęło a staramy sie ponad 2 lata... jak zajrzałam wczoraj na tą stronkę o immunologii którą chyba amalfi podała to masakra jakaś! załamałam sie, to jest dopiero błądzenie i szukanie...któraś robiła podstawowe badania te z immunologii i wie co na początek zrobić? ja miałam tylko p/plemnikowe ale na szczęście wynik ujemny.

suzi heheheh witaj na weterankach, jak ja czasem ide do pracy to jak wracam to sie za glowe chwytam jak to pzreczytac wszystkoheheeh
Ja sie wczoraj poryczalam w nocy, ogladalam na HBO2 program o in vitro fajny polecam dzis tez leci podobno. Tytul JUZ JESTEM.

co do wiesiołka, to ja brałam w jednym cyklu, ale wkurzało mnie, że nie działa i odstawiłam. Pewnie trzeba dłużej pobrać. I go się bierze do owu tylko.