• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

LILITH, to ciasto często robię-też w wersji z jabłkami albo ze śliwkami. Zawsze wychodzi i błyskawicznie się robi. Mam nadzieje, że Ci będzie smakować. A czemu się negatywnie nastawiasz z zakonczeniem cyklu? Nie wolno! Miałyśmy myśleć pozytywnie. Tempkę masz taka śliczną...

Ja juz lecę. Dobranoc!!!!

reklama
Wiem, że pyszne bo mama kiedyś robiła :) Ja zrobię z truskawkami. Niestety mam dwie lewe ręce do ciast więc mam nadzieję, że wyjdzie :D
Nie wiem skąd się wzięło to nastawienie.. im bliżej tym gorzej. Wszystko niepotrzebnie porównuję do czasów z Jud. I jak nie widzę tego co wtedy to od razu uznaję za stracone [ mimo iż przy 1 fasolce było zupełnie na odwrót :D]. Do tego te cyce.. spuchły jak na @.. a jak jest z tempką wiesz sama.. jednego dnia piękna, nawet cały cykl śliczna aż przychodzi ten dzień kiedy leci na dół i gaśnie cała nadzieja. Ogólnie mam mega pms, chyba jak nigdy jeszcze.

Dobrej nocki :)

witam sie rześkim porankiem...przeszłam się juz po ogrodzie-rosa pięknie się mieni....
gozdziki pachną-wlatujcie na poranna kawę do mnie :)

dzieci w przedszkolu a ja co...za pranie sie biorę bo kipi w koszu,odkurzanie..aaaaa-przepraszam ,śniadanko najpierw:)

palu-witaj na wątku i powodzenia :)
lilith-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

buziaki 4all :):*

Czesc:)

Lilith ja dokładnie tak jak ty mam przy każdym cyklu- w okolicy owulacji mysle bardzo pozytywnie, staram sie nie skupiać mysli na staraniach i nawet mi wychodzi a potem kilka dni przed@ napada mnie taka rezygnacja, jestem pewna że sie nie udało i jeszcze sie nie zawiodłam na @- jest zawsze punktualnie. I to sie utrzymuje do końca @ a potem znów nadchodzi nadzieja.

Znów sie pokłóciłam z m. nie wytrzymam z tą Femarą, jak brałam Fostimon u poprzedniego gina to tak nie było ale to inny hormon i w zastzrykach. W sobote mam wizyte i sie okaże co tam rośnie i kiedy sie szykować na wpadkę w tym miesiącu Amafi:)

Bree, nie znamy się, ale przyjmij szczere wyrazy współczucia z powodu śmierci Taty..
Kahaka, @ przylazła w końcu czy nie? Bo już się gubię;-)
Mam do Was pytanie dotyczące wiesiołka, czy działa i jak to się bierze? Pytam bo moja przyjaciółka, która była teraz w ciąży w przyszłym tyg ma niestety zabieg (puste jajo płodowe), czwarta nieudana ciąża..Prosiła żebym popytała o ten specyfik, bo ze śluzem u niej marnie jest..
Pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych Staraczek;-)

Tymonka- witaj kochana i jak najbardziej mysl pozytywnie :))

Szuszu-cześć mamuska :)
ja uzywałam wiesiołek ,ale u mnie nadal szłu nie było ze sluzem ,ale podobno trzeba go 2 a nawet 3 m-ce urzywać..
mi na sluz pomógł Castagnus:tak:
przykro mi z powodu koleżanki:-(:-(4 raz......

Oliwka- juz lecę-dzieki za info:tak:

rower Zuzi wybierałam ;))

Cześć.
Mama, Tymonka - witajcie porannie.
Szuszu dziękuję kochana. Zapoznajmy się więc ;-)

Ciekawe jak u Kahaki. Wpadłam na 28 dni ale nie zaznaczyła nic.Kahaka czekam na Ciebie skarbie!!

Bree witaj ...jak to Kahaka nic nie zaznaczyła dziś ????????

Kahaka -no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!
czekamy na info:)

ja ogarnęłam górę-dzieci nawet swoje łóżka zascieliły :szok: w końcu moje prośby zostały wysłuchane:-Djak umieją tak ścielą ,ale od małego trzeba mieć obowiązki ,no nie ??:)))

zaraz pranko rozwieszam-w taki wicher wyschnie w te pędy:))

reklama
szuszu ja brałam wiesiołek i na mnie dzialał tzn. sluzu miałam duzo ale w ciąży po nim nie jestem;) to w sumie nie wiem czy pomógł. Brałam od 1dc do owulacji, po owu sie nie zaleca bo może powodować skurcze i poronienie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry