Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
lolitka własnie o to mi chodzi żeby zrobic te wazne na poczatku i sie nie stresować zbytnio jesli nie trzeba... dzięki. bo sobie przeczytałam o jakich nk- zabójcach i wogóle w szoku byłam ze cos takiego może sie wytworzyc w człowieku
no nic ale przecież ja zalicze przecież wpadkę w tym miesiącu to nie ma o czym myśleć.
Kahaka przyko z powodu @ aledobrze ze cie nie zwodzi i przylazla.
czytałam o tym filmie, chętnie bym obejrzala ale nie mam hbo. o której dzis bedzie?
słońce moze to na fasolę? trzymam kciukiDziewczyny mnie chyba już dziś nie będzie.. leże cały czas takich bóli krzyża dostałam i od czasu do czasu podbrzusze łapie. Czuję się potwornie źle.. w szoku lekkim jestem, że na wyższej może @ się pojawić.. jeszcze tak nie miałam..
Postaram się wpaść później i napisać czy przyszła już czy jeszcze nie.. no i nie wiem co z tymi kciukami na jutro..
suzi heheheh witaj na weterankach, jak ja czasem ide do pracy to jak wracam to sie za glowe chwytam jak to pzreczytac wszystkoheheeh
Ja sie wczoraj poryczalam w nocy, ogladalam na HBO2 program o in vitro fajny polecam dzis tez leci podobno. Tytul JUZ JESTEM.
Hej,
oj dziewczynki, jakie wy optymistki! Już wczoraj wam pisałam, że plamię i że temp. spadła, to byłby cud, żeby @ nie było. No i jest hehe.
szuszu, fajnie, że zaglądasz do nasco do wiesiołka, to ja brałam w jednym cyklu, ale wkurzało mnie, że nie działa i odstawiłam. Pewnie trzeba dłużej pobrać. I go się bierze do owu tylko.
Bree, jestem już, jestem! :-)
suzi, mi się wydaje, że i tak juz dużo badań zrobiłaś, możesz jeszcze zrobić a-TPO (p-ciała tarczycowe). Ja nie chcę się tak zapędzać w te badania, bo to tylko stres...Można się badać i badać bez końca.
Witaj Rucia.Witam
Jestem nowa :-) chciałam się przywitać :-) nazywam się Anka/Ania. Również się staram o dzidziusia, i mam cichą nadzieję, że jestem już w upragnionej ciąży.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.
Rucia