• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

cześć

co tam słychać dziewczynki??

aj wczoraj mimo wszystko wykorzystałam męża, w komcy był 14 dc :)

lilith przeczytałam że ty tak jak i ja masz 2 lewe ręce do pieczenia, co to za przepis na super łatwe ciasto?

tymonka, wiedę n a suwaczku że jeszcze 2 dni, trzymam kciuki :)

reklama

lolitka
własnie o to mi chodzi żeby zrobic te wazne na poczatku i sie nie stresować zbytnio jesli nie trzeba... dzięki. bo sobie przeczytałam o jakich nk- zabójcach i wogóle w szoku byłam ze cos takiego może sie wytworzyc w człowieku:)

no nic ale przecież ja zalicze przecież wpadkę w tym miesiącu to nie ma o czym myśleć.

Kahaka przyko z powodu @ aledobrze ze cie nie zwodzi i przylazla.

czytałam o tym filmie, chętnie bym obejrzala ale nie mam hbo. o której dzis bedzie?

no NK niestety sie czesto zdarzaja ALE mam podzielone zdanie na temat badania bo samo badanie nie jest tanie ale co najwazniejsze - leczenie (o ile ma sie podwyzszone) jest bardzo drogie. stosuje sie wlewy , ktore sa wazne 4 tyg i trzeba te wlewy powtarzac. a jeden wlew to kwota 4-5 tys wiec bardzo drogo....

a same NK sa wazne - kazdy czlowiek ma i powinien miec bo chronia nas przed rakiem. problem tylko lezy w tym ze jak ma sie ich za duzo - to wtedy NK traktuja zarodka jako wlasnie raka i go atakuja i zabijaja.....

Dziewczyny mnie chyba już dziś nie będzie.. leże cały czas takich bóli krzyża dostałam i od czasu do czasu podbrzusze łapie. Czuję się potwornie źle.. w szoku lekkim jestem, że na wyższej może @ się pojawić.. jeszcze tak nie miałam..
Postaram się wpaść później i napisać czy przyszła już czy jeszcze nie.. no i nie wiem co z tymi kciukami na jutro..

wikulaa

a co kochana u mnie moze byc - jest albo ivf albo czekanie. u mnie to drugie:) jutro, moze poniedzialek mam dostac wyniki moich hormonow tarczycowych i przeciwcial - juz sie nie moge doczekac:) zaczynam tez od jutra leczenie tych hormonow - zobaczymy jak sprawy pojda

a co u ciebie?

Dziewczyny mnie chyba już dziś nie będzie.. leże cały czas takich bóli krzyża dostałam i od czasu do czasu podbrzusze łapie. Czuję się potwornie źle.. w szoku lekkim jestem, że na wyższej może @ się pojawić.. jeszcze tak nie miałam..
Postaram się wpaść później i napisać czy przyszła już czy jeszcze nie.. no i nie wiem co z tymi kciukami na jutro..
słońce moze to na fasolę? trzymam kciuki

Witam

Jestem nowa :-) chciałam się przywitać :-) nazywam się Anka/Ania. Również się staram o dzidziusia, i mam cichą nadzieję, że jestem już w upragnionej ciąży.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.
Rucia

Lilith - to niemożliwe, żebyś teraz @ dostała!!!

Lolitko - może nie będzie az tak źle.... Ja to mam teraz taki miesiąc na luzie... potem zamierzam jeszcze powalczyc z jakimiś wspomagaczami i chyb podejdę do IUI...

reklama
Cześć popołudniowo

Amalfi, Lilith, Mama, Kahaka, Lolitka, Wikulka, mmm - witajcie :-)

suzi heheheh witaj na weterankach, jak ja czasem ide do pracy to jak wracam to sie za glowe chwytam jak to pzreczytac wszystkoheheeh

Ja sie wczoraj poryczalam w nocy, ogladalam na HBO2 program o in vitro fajny polecam dzis tez leci podobno. Tytul JUZ JESTEM.

Też go oglądałam. W sumie tak smutno się skończył. Szkoda.

Hej,
oj dziewczynki, jakie wy optymistki! Już wczoraj wam pisałam, że plamię i że temp. spadła, to byłby cud, żeby @ nie było. No i jest hehe.
szuszu, fajnie, że zaglądasz do nas :-D co do wiesiołka, to ja brałam w jednym cyklu, ale wkurzało mnie, że nie działa i odstawiłam. Pewnie trzeba dłużej pobrać. I go się bierze do owu tylko.
Bree, jestem już, jestem! :-)
suzi, mi się wydaje, że i tak juz dużo badań zrobiłaś, możesz jeszcze zrobić a-TPO (p-ciała tarczycowe). Ja nie chcę się tak zapędzać w te badania, bo to tylko stres...Można się badać i badać bez końca.

Nosz kurcze, z tą @. Spóźniła Ci się i teraz nam się cykle rozjechały. Ja mam dziś 4 dc, a Ty 1.

Witam

Jestem nowa :-) chciałam się przywitać :-) nazywam się Anka/Ania. Również się staram o dzidziusia, i mam cichą nadzieję, że jestem już w upragnionej ciąży.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.
Rucia
Witaj Rucia. :) Opowiedz coś o sobie. jesteś w ciąży? Bo nie zrozumiałam.

Ja sobie dziergolę następny komplecik dziewczęcy na szydełku. Chyba zacznę to rozdawać, bo mojej córeczki coś nie widać na horyzoncie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry