lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
wikulaa
a co bierzesz teraz? mowie o wspomagaczach
bree
witaj. jak sie czujesz kochana?
bree
witaj. jak sie czujesz kochana?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz nic nie bioręwikulaa
?
aha.... ja myslalam ze ty jakies witaminki i inne takie...
Witaj Mama!!! Ty jak zawsze wszystko szybko, sprawnie zalatwiasz) Mała pewnioe zachwycona będzie rowerem
)
Lolitko - co tam?? Jak tam u Ciebie???
Dziewczyny mnie chyba już dziś nie będzie.. leże cały czas takich bóli krzyża dostałam i od czasu do czasu podbrzusze łapie. Czuję się potwornie źle.. w szoku lekkim jestem, że na wyższej może @ się pojawić.. jeszcze tak nie miałam..
Postaram się wpaść później i napisać czy przyszła już czy jeszcze nie.. no i nie wiem co z tymi kciukami na jutro..
wikulaa
a co kochana u mnie moze byc - jest albo ivf albo czekanie. u mnie to drugiejutro, moze poniedzialek mam dostac wyniki moich hormonow tarczycowych i przeciwcial - juz sie nie moge doczekac
zaczynam tez od jutra leczenie tych hormonow - zobaczymy jak sprawy pojda
a co u ciebie?
No szkoda, że nam się rozjechały, nie będziemy już razem testować. Muszę sobie nowy suwaczek zrobić...