• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Rucia - dwa mieisące się starasz?? Przecież Ty nie jesteś żadną weteraną, tylko początkującą osobą!! My tutaj w latach liczymy naszą walkę!!!
Sorki, ale denerwuje mnie coś takiego!

jestem w końcu...

Bree- Ty nic nie rozdawaj ,tylko dzierga i trzymaj-córka jest juz coraz bliżej :))))))
&&&&&&&&&&&& :))

Witaj Mama!!! Ty jak zawsze wszystko szybko, sprawnie zalatwiasz:)) Mała pewnioe zachwycona będzie rowerem:))

Lolitko - co tam?? Jak tam u Ciebie???

Wikula- no widzisz ,ja taka szybka bilowa jestem :))))
szybko chodzę ,szybko mówię i wszystko szybko robię :))
A Zuza zachwyyycona rowerem:) jest przeszczęśliwa i najchętniej by go koło łóżka postawiła :))

Dziewczyny mnie chyba już dziś nie będzie.. leże cały czas takich bóli krzyża dostałam i od czasu do czasu podbrzusze łapie. Czuję się potwornie źle.. w szoku lekkim jestem, że na wyższej może @ się pojawić.. jeszcze tak nie miałam..
Postaram się wpaść później i napisać czy przyszła już czy jeszcze nie.. no i nie wiem co z tymi kciukami na jutro..

Lilith- kochana,ale Cię wzięło -jak mnie ostatnio-zaciskam aby...&&&&&&&&&&&& :)))

wikulaa

a co kochana u mnie moze byc - jest albo ivf albo czekanie. u mnie to drugie:) jutro, moze poniedzialek mam dostac wyniki moich hormonow tarczycowych i przeciwcial - juz sie nie moge doczekac:) zaczynam tez od jutra leczenie tych hormonow - zobaczymy jak sprawy pojda

a co u ciebie?

Lolitka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wyniki
&&&&&&&&&&&&&&&& za szóste IMSI -niech bedzie szczęśliwe!!!

Hej,
kartkę robiłam dla koleżanki synka na urodziny, to zniknęłam.
Bree, cześć kochana :-D No szkoda, że nam się rozjechały, nie będziemy już razem testować. Muszę sobie nowy suwaczek zrobić...
LILITH i jak tam? Żyjesz?
mama, ale super prezent córci sprawiliście!
wikula, a skąd wiesz, że rucia się 2 m-ce stara? Nie napisała tego...Chyba, że wyśledziłaś gdzieś.
lolitka, kciuki ściskam za wyniki badań!

kahaka
ja sie wynikami nie marwtie - jak beda zle to sie bede leczyc, bo leczenie jest proste.... i nawet mam nadzieje ze moze beda zla to chociaz bym miala jakies odpowiedzi dlaczego mi sie nie udaje....

a jaka karte robilas? recznie jakas?

Kahaka- no tak-TY zdolniacha to i kartka pewnie piekna...
a co do Zuzy-to ostatnio dostała barbi -była szczęśliwa....ale dziś to apogeum szczęścia-normalnie oczy Jej się świeciły ze szczęścia-tak czekała na ten rower:)

Lolitka- no tak,jakby coś było nie tak to chociaż wiadomo co leczyć....to tak jak u Palemki-wyniki si i u Niej i u męża a fasolki nie było...no ,ale w końcu jest!!:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry