• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witajcie z rana przy tak pieknej pogodzie-mam otwarte okno na taras i przepieknie mi tu ptaszynka świergoli:-)
oj jak pieknie-ja człowiek natury uwielbiam taką "muzykę":tak:

Palemka- witaj kochana ,sms:-D:-D

Tymonka- &&&&&&&&&&&&&&&&& za usg i rosnące pecholki:tak:

Martusia- witaj i Ty i &&&& na nowy cykl:)

Lilith- za wyysoką tepkę zaciskam &&&&&&&&&&

Kahaka- miłego dnia ..

Amalfi- hahahaha..nie ma jeszcze uniformów...narazie czekamy na @,a przyjdzie na pewno bo własnie testowałam i I krecha..biel dała po oczach -muszę dojść do siebie :-D:sorry:

nawet mi przykro nie jest bo spodziewałam sie tego...dzis 26d.c. a cykle mam 25,27 dniowe więc @ już za rogiem zrywa boki ze śmiechu...

podlałam ogród,jestem po śniadanku i piję pyszną herbatę-jakąś nowość mi tu mąż przyniósł ...przepyszna :)

ehhh mama z tą @ to już nie wiem co robic. też nie mam na nią sposobu.ale uniformów nie stosuj daj jej jeszcze szansę na nie-przyjście.
mmmm ja muszę na jakies chorobowe żeby sie moim tarasikiem nacieszyc.
Palemka jak sie naucze wstawiać to pokaze fote.

tymonka na femarze na bank Ci tam pieknie wszystko uroslo...
nagapalma a jakies fluidy??? Od weteranki dla weteranek
mama ja tylko earl greya pije i zadnej innej herbaty nie tkne
martusia wylazlas juz z lozka???
lilith gdzie jestes????

Ale u nas piekna pogoda, bo caly maj byla zima, a ja oczywiscie do roboty, zaloze sie z Wami ze wtorek sroda bedzie lało ...

Witam się,
u nas też pogoda cudowna!!
Niedługo lecę do sklepu, później robie to ciacho i na rower z małą pewnie pójdę niech skorzysta, bo od tego wolnego to mi już swira w domu dostaję a ja go razem z nią :D

Co u mnie, hmm tempka nie spadła. 13dfl.. ale mogła się przeciągnąć więc czekam do jutra zobaczyć co z nią.
Zaliczyłam porannego pawia po kawie O.o smakowała jakbym zepsute mleko dodała. Ale takie nudności przed @ już mi się zdarzały więc to nic nie znaczy. Czekam więc do jutra. Jak będzie wysoka to kupie test i jeśli i w niedziele nie spadnie to pójdę zatestować. Ale się nie łudzę.. cyce nie jak na fasolkę.. żadne suty nie bolą czy są ciemniejsze.. po prostu bardziej niż zwykle mam opuchnięte i obolałe ogólnie, więc jak na @. Ale poproszę jeszcze o kciuki na jutro ;p

Dziewczyny co robiły to ciacho truskawkowe, to ciasto daje na blachę układam owoce i ono tak samo ładnie wyrasta?? Bo jak mówiłam ja mam dwie lewe ręce do pieczenia ;/ a i tam należy dać olejek migdałowy a jak takiego w sklepie nie będzie mogę zastąpić innym??

Tymonko mocno trzymam za IUI udane wpadkowe ^^

Mama kochana, testy są wstrętne.. nie robimy i spokojnie czekamy :*

dzien dobry :)))
w natloku zjec nie mialam kiedy wpasc do Was ale jestem nadrabiania mam ze hoho wiec tylko rpzeczytam w razie mozliwosci jesli pozwolicie....
witam "nowe" weteranki :)

po krotce u mnie : czuje sie typowo malpowo mam takie typowe dla mojego malpiszona pobolewania podbrzusza i skurcze tempka niska ze szkoda gadac wiec czekam na nią podejrzewam ze dzis a jutro najpozniej zawita...
w kolejnym cyklu staran nie bedzie bo bede sie malo z mezem widzie i w nastepnym tez i w jeszcze nastepnym tez wiec 3 miesiace mam odpoczynku od myslenia jestem czy nie jestem.... troche to smutne ale coz tak ma byc :)
a jak sie moje kochane czują ?

btw Lilith kciuki &&&&&&&& (widzialam na 28dni ;) )

co tam ciekawego sie wydarzylo?

ja dzis na basenik smigam za 1,5 h to sie ochlodze ale jak bede spacerkiem wracac to znow bedzie jak w saunie ;)
u mnie 30 stopni slonce prazy niemilosiernie.... pies jak wychodzi na balkon to zaraz wraca do domku bo mu sie czacha gotuje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Betusia kochana nie świruj :D Na ciąże też boli jak na @, więc wiesz..

Amalfi, ale ja miałam nudności [ fakt, nie wymioty ale na nie za wcześnie i tak ]wcześniej, co było spowodowane tą zmianą hormonów przed @..
Tempka 36,87.
Powiem wam, że nie wariuję o dziwo, jakoś tak spokojnie do tego podchodzę.. w końcu to tylko albo jeden albo dwa dni i będzie jasne a nagle nie sprawie, że będę zapłodniona i odwrotnie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry