Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To moje nowe robótki. Czekają na córeczkę.
Zobacz załącznik 360333
Zobacz załącznik 360334
Zobacz załącznik 360335
Zobacz załącznik 360336
Zobacz załącznik 360337
Sukieneczka, czapeczka i balerinki. Miało być jeszcze bolerko ale jeszcze się za nie nie zabrałam
amalfi, mój mąż bardzo się zaskoczył tym, że będzie pierwszy badany, ja w sumie myślałam też że zacznie ode mnie, hmm, fajnie że uważasz że trafiłam na mądrego lekarzapodniosłaś mnie na duchu, bo czasami mi się wydaje, że z tymi lekarzami to różnie bywa, ale postaram mu się zaufać, nie mam innego wyjścia zresztą
mój mąż strasznie się obawia tego badania, nie tylko tego jego przebiegu, ale i tego że wyjdzie, że z nim coś jest nie tak :/ Tak właściwie, to mam przeczucie, że jego wyniki będą dobre, a ze mną będzie niedobrze. jak myślicie, jak wyniki nasienia wyjdą źle to co dalej będzie?? jak się to leczy ?? czy drogie takie leczenie?? nie wiem, może trochę dziwne te moje pytania, ale nie znam się zabardzo ..:/
co tam dzieciaki dzis slychac?
ja kurna umeczona na maska jestem - 7 godzin lowilam ryby !!!! rece mi opadaja ze zmeczenia

o matko, dla mnie to nudne masakrycznie.