Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cześć suzi! Ja niestety czasem fiksuję i robię test za testem, bety nigdy nie robiłam. Ale w tym cyklu postaram się opanować i czekać aż @ się będzie spóźniać.[/QUOT
No bo właśnie nie wiem czy powinnam robić te testy w terminie@??? Może warto sprawdzić czy ciąża bio często występuje????
Bree piękne te prace!!! Normalnie aż ściska za serduszkoKoniecznie musi być "ta" wyczekana dziewczynka
Ja też na pewno złożę u Ciebie zamówienie
W ogóle to Was podziwiam bo robicie takie ładne ciuszki, kartkiNic tylko pozazdrościć;-)
Lilith ja na tempce się nie znamale dalej trzymam kciuki&&&&&:*
U mnie już koniec @ więc jeszcze troszkę i będzie seksik na luziebo tak chcę przejśc ten cykl:-)
Hej,
my byliśmy na spacerze i kupiliśmy arbuza :-) nawet smaczny.
Jutro na obiad robię racuchy (czyli placki ziemniaczane, bo dla niektórych racuchy to słodkie placki-u nas z ziemniaków ;-) ).
Maćku chyba też ma.. albo mi się osoba z wykresami pomyliłaJeszcze pamiętam bo pisałam, że my też mamy w czerwcu..
Ja też uciekam na filma jakiego, dobrej nocki!
Marta, a jaka masz pracę teraz?![]()