• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

LILITH, dokładnie tak jest. Ty jak masz córę, to zawsze masz w co ręce włożyć, a to pranie, a to obiad zrobić. My tylko we 2 jesteśmy (plus świnia), to ja obiad robię od wielkiego dzwonu, bo zazwyczaj mi się nie chce. Ja pracuję wprawdzie, ale zawsze mam na rano, to najpóźniej o 12.30 jestem w domu, to potem jest jeszcze cały dzień ...na nudę. A w wakacje to będzie masakra! Już rok temu to przerobiłam. Przebimbałam całe! Nawet jakbym chciała, to nic nie wymyślę, u nas nie ma nic do roboty.

Ostatnia edycja:
reklama
Oj siedzenie w domu potrafi byc masakrycznie wykończające....ja mam tego już po dziurki w nosie...teraz na gwałt szukam pracy, bo normalnie oszaleję jak nic...

Lopop - o jaki przepis chodzi??? Nie rozumiem...

Maćku chyba też ma.. albo mi się osoba z wykresami pomyliła :D Jeszcze pamiętam bo pisałam, że my też mamy w czerwcu..

Ja też uciekam na filma jakiego, dobrej nocki!

mama oby sie wyjasnilo u tych lekarzy i po badaniach co Ci jest i tule z powodu @
betusia kazde uzaleznienie to przeginka ja wybieram od czekolady jednak:-)
esmeralda tzrymaj sie kobito jakos, nie ma sytuacji bez wyjscia, skoro trafilas na TEN watek to nie panikuj zajdziesz szybciej niz Ci sie zdaje, tylko porobcie badania znajdzcie przyczyne i wyleczcie to paskudztwo. I jeszcze jedno, trafilas na madrego lekarza, bo moja ginka najpierw mnie trula potem wpadla na genialny pomysl zeby zbadac nasienie i u nas tu jest przyczyna.
lilith sto razy pytalas o ten olejek i go nie dodalas????? Hahahaahahahaha jestes geniuszką :-D
kahaka dajesz rade z tymi kartkami :tak:, masz zajecie na wakacje heh

wleciałam na chwilę z rańca..

Amalfi- dzieki :):*

spałam dobrze-całą noc bez pobudek do 7.20 a i tak juz mnie głowa boli:-(

za pół godziny jade na krew a potem musze czekać na chirurga...mam nadzieje,ze nie padnę z głodu..
podlałam ogród..pogadałam z żabami-zagubione księżniczki cholerka:-p:-)

mąż kawe zrobił ,pachnie w całym domu a ja o suchym py....sku siedzę bo nie mogę...

Lilith- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!:tak:

reklama
Witajcie wszystkie Weteranki.
Uffff nadrobiłam. Jestem już z powrotem.

Esmeralda - witaj.

Lilith - Ty cukierniku, Ty!! ;-)

Mama szczęście w nieszczęściu, że @ przyszła. Do rezonansu nie możesz być w ciąży. A najgorsza byłaby niepewność i obawa, że jak jesteś to zaszkodzisz maluszkowi badaniem. Kochana bóle głowy poważna rzecz. Dobrze, że się lekarze Tobą zajęli. A mówiłaś, że bierzesz Acard? On rozrzedza krew ale może coś tam się zadziało i nie tak podziałał jak trzeba (mam na myśli ew skrzepy czy coś - o ktorych pisalaś)

Kahaka - witaj kochana :*

Trochę się ostatnio u mnie działo. Zaraz wszystko Wam opowiem.
Generalnie to teraz mało jestem w domu. Głównie u mamy albo mama u nas - same rozumiecie - więc też nie ma jak pisać.

Dostałam jeszcze propozycję, żeby na pół etatu objąć zastępstwo na pół roku w zaprzyjaźnionej naszej firmie więc byłam wczoraj pogadać o warunkach i przyjęłam propozycję. Zawsze trochę więcej kasy wpadnie (my mamy swoją firmę i ja prowadzę biuro ale w wakacje jest mniejszy ruch w interesie więc M poradzi sobie sam)

wikulka, nie masz za co ;-) zresztą, jak widac, tylko wpadła i wypadła hehe.

Dziewczyny, ale się leje ze mnie :sorry2: Pewnie po tym Acardzie...
Ja miałam bardzo dziwna @ - dwa dni krwawienia - 1 plamienia. Dostałam 31.05 a od wczoraj już nic, zero.

Tak, działa już, dzięki :)
Lecę oglądać "Wyznania gejszy" na Polsacie, pa!
Też oglądałam - fajny. A czytałaś książkę?? Ja chyba z 200 razy ;-)

LILITH, mnie nigdy nie wyszło mokrawe. Może to wina tego oleju, który dałaś dopiero na blasze - pewnie opadł na dno.
A ja taka kartkę zrobiłam dziś (trochę reklamy nie zaszkodzi :-p ):
Zobacz załącznik 360222
A taką wczoraj:
Zobacz załącznik 360223

Kahaka śliczności! Masz talent! Później Wam wkleję moje nowe dzieła szydełkowe - musiałam czymś ręce i umysł zająć w trudnych chwilach :-(

mmm- do neurologa powiedziała,ze śa takie terminyyyy,ze hoho i jak rezonans cos wykaże to dopiero bedziemy działać ale to juz pewnie w szpitalu..narazie badania z krwi i rezonans....

Lilith,Betusia- dzięki kochane...dzięki za wsparcie i za &&&..

powiedziała jeszcze ,ze moja szyja jej sie nie podoba ,ze wygląda jakos "dziwnie" ....ze to może tarczyca...a ja mam NORMALNĄ szyję-nie widze ,zeby była dziwna.....o co jej mogło chodzić ???????????????
Zrobisz badanie TSH to się z szyja nieco wyjaśni. Moja koleżanka ma wielką szyję - wszyscy mówią, że wole od tarczycy a tu nie, tarczyca ok - taka jej uroda. A ja mam niedoczynność a po szyi nic nie widać - w ogóle.

Noo gdzie ta Lilith - jak tempka????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry