• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Lilith - u nas koszt takiej koronki to tak ok.800zł, jak się wszystko podsumuje, dlatego na dłuższą metę, tym bardziej jeżeli chodzi o jedynkę to wstawić implanta
Mama - strasznie współczuję Twojemu mężowi, az mnie wszystkie zęby zaczęły poleć...

kora, hahaha, zlituj się z tym płaceniem :-D A kiedy masz rocznicę? Którą?
mmm, cześć!
mama, ja się nie znam na zębowych sprawach, ale może rzeczywiście, póki co jakieś doraźne rozwiązanie? Mojej mamie złamała się jedynka parę dni przed jej własnym ślubem! Jakoś ją dentystka poratowała (27 lat temu), ale na ślubie własnym przysięgę mówiła sepleniąc :-D

Ja podłogi pomyłam, pranie się pierze. I nie wiem co zrobić z dalszą częścią dnia.

Kahaka- mam to samo...wszystko porobione a tu dopiero 14.00......
a Twoja mama ,ale musiała mieć stresa z tym zębem ..jeszcze przed slubem;/

Wikula- dzięki...Tom pewnie też załamany bo jak tu mówić ...jak jeść...

Lilith-a Ty też 1 wstawiasz??
no u nas to za darmo jedynie w zęby można dostać-jak się ma zęby-ze tak złośliwie napiszę(pod kątem mojego męża)...za wszystko musimy płacić....

Palu-trzym się kupy(czyli nas)-kupy nikt nie rusza :)))
bedziemy wspierac i chusteczki podawać jak trzeba...

Amalfi-odejdz już od tego szydełka i wklej foty co tam zrobiłas ciekawego:))

mmm czesc,
ja jeszcze 45 min w pracy...

kahaka, 08.08 mam drugą rocznice slubu...
Jakbys sie zgodzila, to moze na prywatnego maila przeslalabym Ci nasze zdjecie slubne i bys je jakos sprytnie przyszyla? Naprawde jestem pod wrazeniem Twoich kartek. Kiedys sama kupilam dziurkacze, ozdobne nozyczki, zbieralam tasiemki itd, Zrobilam kilka kartek dla najblizszych, ale do Twoich im daleko! Nie jestem az tak pomyslowa ani zdolna ani nie mam tylu materialow...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry