• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kahaka.. nie wyśmieję :D
Ale patrz, @ miałam? Miałam. Co prawda nawet kolor dziwny bo taka bardzo jasna truskawka nietypowa ale była. Dziwna bo dziwna. Nie mogłabym nazwać tego plamieniami ze względu na 1 dc. Tempka mi spadła? spadła. To nic, że później od razu poleciała zaś do góry, może coś się popsuło ;p Ogólnie czuję się jak przed @ plus przed owulka haha. Dziwne.. może jutro ta tempka spadnie do normalnych niskich. ZObaczymy, jak nie wtedy się będę głowić.

Zaraz uciekam do sklepu, potem po małą i do dentysty i zaś na zakupy. Dziś zupa dyniowa :D

Kahaka no i wiesz, Ty też miałaś krótką @, jak i Bree.

Jeera trzymam kciuki by wszystko poszło jak trzeba. Nie stresuj się tylko babo bo od stresu to faktycznie języka zapomnisz;p Ja też ledwo dukam tu ale jak trzeba to nie ma problemu bo wiem, że nikt mnie nie wyręczy :D

O nie doczytałam. Ale mi chcecie coś wkręcić, nieładnie tak :D

LILITH powiem szczerze ze ja tez myslalam ze ty to tak bardziej ciazowo... moze jednak zrob sikacza to bedzie wiadomo na czym stoisz czy to dziwna @ czy jednak bejbus :)

Kahaka w sumie praca polega na pomaganiu kuchni i sprzataniu w jednym pensjonacie ze stadnika koni. W sumie wlascicielka sie troche zdziwila ze z mgr i angielskim nie chce czegos lepszego.. ale co ja moge bez plynnego niemieckiego?? W sumie powiem szczerze ze jakos na razie chce miec jakies wlasne zarobki i nie siedziec ciagle w domu.. bo w sumie od roku nic nie robilam, dlatego wyjscie do ludzi i dodatkowa kasa sie przyda a jak juz podlapie lepiej jezyk poszukam czegos lepszego :)

witajcie ponownie:)
u mnie popaduje co chwilkę i już zrobiło się chłodniej:)
Kora witamy z tym że bardziej mój mąż marzy o drugim i non stop mnie wspiera bo ja po poronieniu się już chyba poddaję:(
jeera masz ciekawą pracę bo non stop ciekawi ludzie i nowe kontakty:)

No i koniki :) A stadnina jest ogromna. Wiem ze troche to glupio brzmi ale mmi naprawde na kasiorce zalezy, bo wiadomo co 2 osoby zarobia to nie jedna.. npo i wlasnie podlapie jezyka troche bo wlasnie slowke to nie problem.. tylko ukladanie zdan, a jak bylam w podstawowce to sie zarzekalam ze w D nigdy mieszkac nie bede.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry