• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Ja jezyk niemiecki mialam chyba od 5 klasy podstawowki... i jest to znienawidzony przeze mnie jezyk... powiedzialam ze nigdy w zyciu i tak nie bede w D mieszkac wiec po co mam sie uczyc... i jak widac przeznaczenie chcialo inaczej :)

reklama
Ja jezyk niemiecki mialam chyba od 5 klasy podstawowki... i jest to znienawidzony przeze mnie jezyk... powiedzialam ze nigdy w zyciu i tak nie bede w D mieszkac wiec po co mam sie uczyc... i jak widac przeznaczenie chcialo inaczej :)
to zupełnie jak u siostry mojej mamy

całą szkołę uparcie twierdziła, że francuski nie jest jej do niczego potrzebny, potem poznała Francuza, pisali do siebie listy po rosyjsku, obecnie od 30 lat mieszka we francji

Dziewczynki, u mnie własnie pojawił się piękny śluz Bj!!! :szok: W 8 dc!!! Nigdy w życiu nie miałam tak wcześnie śluzu!

Ale z moim się pokłóciłam, więc pewnie nici ze staranek.

Kahaka- no to albo sie pogodzicie i ...
albo ....

odebrałam Zuzę biorę sie za obiad dla Toma-nie wiem jak zje bez tej jedynki:sorry:zrobiłam spagetti -bedzie musiał dac radę:confused2:

Dziewczynki, u mnie własnie pojawił się piękny śluz Bj!!! :szok: W 8 dc!!! Nigdy w życiu nie miałam tak wcześnie śluzu!

Ale z moim się pokłóciłam, więc pewnie nici ze staranek.

oj tam oj tam... na zgode sobie dac ... i produkowac :) A swoja droga rzeczywiscie jakies cuda niewidy sie dzieja nam w tych cyklach...

to zupełnie jak u siostry mojej mamy

całą szkołę uparcie twierdziła, że francuski nie jest jej do niczego potrzebny, potem poznała Francuza, pisali do siebie listy po rosyjsku, obecnie od 30 lat mieszka we francji
tak zwana ironia losu nieprawdaz ?? :-D:-D:-D:-D:-D

dokładnie za kazdym razem są szanse!!

Mnie też już piersi bolą, ale coś wyjątkowo szybko, zazwyczaj zaczynały na kilka dni przed @, a teraz zaraz po owulką...
Wikulka a jak u Ciebie z prl? Mnie tak bolały jak miałam wysoką prl. Nawet zaraz po @ zaczynały i tak nie do zniesienia przez resztę cyklu. Spać na brzuchu nie mogłam!! Ale wtedy miałam prl ponad 40 teraz jak zbiłam to już mam normalnie kilka dni przed @ ból się pojawia ale umiarkowany.

Wy mówicie, że was szybciej cyce bolą a mnie bolą nadal mimo iż nowy cykl.. i stanik mnie ciśnie jakbym utyła w obwodzie :D Wcześniej rzadko się zdarzało by w ogóle bolały.. aa i apetyt mam jakbym nadal na @ czekała ;/

Wikula skarbie, i ja życzę wszystkie co najlepsze no i przede wszystkim II pięknych krech!! Wybacz, że tak późno :)

Lilith kurka, zrób sikańca!! Ja i Kahaka miałyśmy krótsze @ ale normalne. Tempki niskie jak trzeba. I (.)(.) mnie nie bolą odkąd przyszła @. No i ten kolor u Ciebie - różowy.

Mama no pech. Z implantem to nie tak szybko. Najpierw muszą wszczepić śrubę, później ona się musi nabudować i dopiero koronę przykręcają. No ale chyba na ten czas dają jakiegoś ząbka zastępczego - tymczasowego.
Życzę, żeby Twój Tom szybko odzyskał ładny uśmiech, i żeby Was to nie zrujnowało finansowo ;-)

Kora - Witaj.
Odp na Twoje pytanie. My z M. nie przeżywamy staranek jakoś szczególnie. On ma dużo wiary i nadziei i mnie wspiera jak się załamuję ale generalnie staram się nie robić atmosfery ciągłej walki o ciążę obawiając się popadnięcia w paranoję. Dla mnie najlepszym miejscem żeby się wygadać, czasem wypłakać, pomarudzić jest ten wątek. Tak naprawdę wydaje mi się, ze my się tu rozumiemy najlepiej. Dołączysz do nas to zobaczysz. Dziewczyny są świetne - do tańca i do różańca, do drina i do pogłaskania po główce w ciężkich chwilach.

A co do badań i brania witamin to M jest chętny. No może do badania mniej chętny ale generalnie rozumie, ze trzeba i pójdzie. Mamy w planach pod koniec miesiąca. Witaminy też bierze oczywiście muszę mu podawać bo by zapominał.

Kahaka- Cześć :-* U mnie też dziś nieśmiało pojawił się śluz płodny. Ufff 11 dc!!

Amalfi, no pokaż, co tam wydziergałaś od wczoraj!! ;-)

Kora a co Ty pisałaś o tej tarczycy?? Podejrzewasz niedoczynność czy nadczynność??

Ostatnia edycja:
heja wam
Próbuje nadrobic i normalnie co przeczytałam z 10 postów,,to przy nastepnych 10,,zapomniałam co było w poprzednich....

Witam nowe staraczki weteranki..bo widze nowosci...

mama wspolczuje mezusiowi...
kasia bajera twoje kartki,normalnie zdolniacha z ciebie,ze fiu fiu...
Palma super,,iw ogole gratuluje bo nie wiem czy juz ci gratki ogromne składałam...bardzo sie ciesze...
jeera fajna pracka...

hmmm reszty grzechów nie pamietam,,,yhh
mus byc na biezaco,bo bez neta mam zaległości ogromniaste..

reklama
ewcia - dzięki, cos Cię dawno nie było ??? albo ja jakaś nie teges jestem - a to jest bardziej prawdopodobne ;)

mama piżama:-p - where are you ??????????

wiecie co baby, ja to sie wogóle nie seksze, stary chodzi za mną jak jakiś dzikus od rana :-D:-D:-D hahhahaha, a ja normalnie nie moge, bo wiem, że "fasola" patrzy :-D:-D:-D no masakra ... jeszcze trochę i będę musiała przed nim uciekać :-D

Ktoś ma testować ?????????????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry