Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to zupełnie jak u siostry mojej mamyJa jezyk niemiecki mialam chyba od 5 klasy podstawowki... i jest to znienawidzony przeze mnie jezyk... powiedzialam ze nigdy w zyciu i tak nie bede w D mieszkac wiec po co mam sie uczyc... i jak widac przeznaczenie chcialo inaczej![]()
Dziewczynki, u mnie własnie pojawił się piękny śluz Bj!!!W 8 dc!!! Nigdy w życiu nie miałam tak wcześnie śluzu!
Ale z moim się pokłóciłam, więc pewnie nici ze staranek.
tak zwana ironia losu nieprawdaz ??to zupełnie jak u siostry mojej mamy
całą szkołę uparcie twierdziła, że francuski nie jest jej do niczego potrzebny, potem poznała Francuza, pisali do siebie listy po rosyjsku, obecnie od 30 lat mieszka we francji

Wikulka a jak u Ciebie z prl? Mnie tak bolały jak miałam wysoką prl. Nawet zaraz po @ zaczynały i tak nie do zniesienia przez resztę cyklu. Spać na brzuchu nie mogłam!! Ale wtedy miałam prl ponad 40 teraz jak zbiłam to już mam normalnie kilka dni przed @ ból się pojawia ale umiarkowany.dokładnie za kazdym razem są szanse!!
Mnie też już piersi bolą, ale coś wyjątkowo szybko, zazwyczaj zaczynały na kilka dni przed @, a teraz zaraz po owulką...
Wy mówicie, że was szybciej cyce bolą a mnie bolą nadal mimo iż nowy cykl.. i stanik mnie ciśnie jakbym utyła w obwodzieWcześniej rzadko się zdarzało by w ogóle bolały.. aa i apetyt mam jakbym nadal na @ czekała ;/
Wikula skarbie, i ja życzę wszystkie co najlepsze no i przede wszystkim II pięknych krech!! Wybacz, że tak późno
- where are you ??????????

hahhahaha, a ja normalnie nie moge, bo wiem, że "fasola" patrzy 

no masakra ... jeszcze trochę i będę musiała przed nim uciekać